Cadeautip voor de feestdagen: sieraden voor haar

De feestdagen komen er weer aan. Ik hou enorm shoppen en shop veel online. Zeker in deze Corona tijd, zoek en bestel ik makkelijker online dan dat ik de stad in ga. Gelukkig is er online genoeg leuks te vinden.

In deze blog inspiratie voor een cadeau voor haar speciaal voor de feestdagen. Wat mij betreft zijn sieraden een ideaal cadeau om te geven (en te krijgen). Volgens mij draagt iedere vrouw sieraden. En voor elke stijl is iets betaalbaars te vinden. Dus lees even verder als je nog wat zoekt voor je moeder, je vriendin of je zus. Of laat de blog eens lezen door je partner!

My Jewellery

Super leuk om met de feestdagen te geven (of te krijgen) zijn sieraden. Zelf draag ik graag oorbellen, ringen en armbanden. Ik wissel meestal af tussen zilveren en rosé gouden sieraden. Voor zilveren sieraden shop ik graag bij My Jewellery. Want naast kleding en accessoires hebben ze bij My Jewellery ook super veel sieraden. Zo kocht Emma laatst deze zilveren luipaard oorringetjes. Ze was helemaal verliefd op deze luipaardjes en heeft ze van haar eigen zakgeld gekocht. Supertrots is ze op deze oorbellen. Ze hebben ook een handige en goede sluiting, zodat Emma de ringetjes zelf in- en uit kan doen, maar ze niet zomaar verliest.

Adventskalender

Zelf heb ik de adventskalender van My Jewellery gekocht. De adventskalender heeft tien vakjes waarmee je kunt aftellen naar de feestdagen. De adventskalender heeft een waarde van € 138,50 en is gevuld met leuke sieraden en accessoires.

Adventskalenders blijf ik leuk vinden. Als kind kregen we elk jaar een adventskalender gevuld met chocolaatjes. Maar tegenwoordig kun je van bijna alles een adventskalender krijgen. Maar deze met sieraden en accessoires vind ik toch wel erg feestelijk en daarom bij de feestdagen passen.

De adventskalender is super leuk verpakt in de vorm van een ster en je kunt kiezen uit de kleuren goud en zilver. Uiteraard koos ik voor zilver. Ik ga niet verklappen wat er allemaal in zit. Ben je heel nieuwsgierig, dan kun je de inhoud en zelfs een unboxing video vinden op de website van My Jewellery.

Sieraden

Naast de adventskalender heb ik ook nog een leuke zilveren bangle uitgezocht. Deze bangle uit de party collectie is leuk te combineren met andere armbanden. De armband is gemaakt van roestvrij staal en verkleurd daardoor niet. Ik ga deze armband zeker vaak dragen en combineren met andere zilveren armbanden die ik al heb.

Ook zocht ik nog een paar schattige oorringen met hartjes uit. De oorringetjes hebben een doorsnee van ongeveer 1 cm en de bedel is ongeveer 2 cm lang. Voor mij is het oorringetje net te klein. Ik vind het juist mooi wanneer je wat ruimte hebt tussen het oorringetje en je oorlel. Maar bij Anne passen ze perfect. Ze vindt ze ook super mooi. Waar ze eerder vaak oorknopjes droeg, vindt ze het nu juist leuk om langere oorbellen te dragen. En deze hartjes zijn niet te groot en staan haar prachtig.

Sieraden cadeau geven

Het is super leuk om sieraden cadeau te geven. Wek is het handig om van te voren even te checken of diegene van goud of juist van zilver houdt. Bij My Jewellery kun je kiezen tussen cadeaus voor sinterklaas, voor kerst en dobbelspel cadeautjes (tussen de € 5 en € 10). En ze hebben zelfs een gift finder zodat je binnen een paar stappen het ideale cadeautje vindt dat helemaal past bij haar stijl. Dus een passend sieraad vinden, moet absoluut lukken!

Dit is een gesponsorde post, voor meer informatie, zie de disclaimer.

Geef een reactie