Carnaval 2020: wat doet jouw kind aan?

Carnaval serpentine

Diegenen die me (persoonlijk) kennen, weten dat wij een eigen bedrijf hebben: Carnavalsland. Onze meiden mogen natuurlijk weer een nieuw kostuum uitkiezen. Maar wat wordt het dit jaar? Ook dit jaar zijn er weer nieuwe kostuums, maar ook de traditionele thema’ s blijven natuurlijk leuk. Onze meiden hebben inmiddels hun keuze al gemaakt. Weet jij al wat jouw kind aan doet? Anders lees even mee, misschien zit er een leuke tip voor je bij.

Jongens

Voor de jongens doen altijd de stoere kostuums het goed. De traditionele thema’s als cowboy, indiaan, piraat en ninja blijven elk jaar ook toppers.

jongenskostuums

Daarnaast vinden jongens het ook stoer om als militair, boef of politie te gaan. En de echte stoere jongens gaan natuurlijk in een kogelvrij SWAT vest. Maar wat jongens ook nog steeds erg leuk blijven vinden, zijn de kostuums van superhelden zoals Spiderman en Batman. Maar ook leuk zijn de snack kostuums. Ga als zak patat, pizza punt of hamburger.

jongenskostuums

Meisjes

Voor meisjes is er veel te vinden in de traditionele thema’s als cowboy, indiaan, piraat, prinsessen, heksen en feeën.

meisjeskostuums

Wat ook altijd een populair kostuum voor de meisjes is, is het cheerleader kostuum. En laten we de eenhoorn en flamingo kostuums niet vergeten. Dit jaar zien we natuurlijk ook de nieuwe Elsa jurk uit Frozen II. Maar ook kostuums in panterprint zijn helemaal hip. Of wat dacht je van tule rokjes met LED lichtjes?

meisjeskostuums2020

De carnavalsoutfit van onze dames

Onze meiden hebben al diverse kostuums gehad de afgelopen jaren. Van indiaan, tot zeemeermin en van politieagente tot heks. Ook showden ze al eens de toffe carnavalsjassen. En voor dit jaar zijn er weer nieuwe modellen carnavalsjassen voor kinderen.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Maar de meiden wilden dit jaar iets anders. Anne zag vorig jaar een meisje als neon/disco meisje en dat wil zij dit jaar ook. Uiteraard met een kort nethemdje (maar daar moet met carnaval wel een zwart shirtje onder van mama). En ook Emma wil in een felle neon outfit. We hebben de basis in huis nu en we zullen met carnaval nog wat accessoires als armbanden, net handschoenen en hoofdbandjes erbij doen. Uiteraard zal de neon schmink en haarspray niet ontbreken.

Carnaval neon disco meisje

 

Ik hoop dat je wat inspiratie op hebt gedaan voor carnaval 2020. Hoe gaat jouw kind verkleed?

 

 

 

 

Volg BlogsbyIngrid ook op social media:

instagram-1581266_1920facebook-icon-preview-1-400x400

 

2 gedachten over “Carnaval 2020: wat doet jouw kind aan?

  1. Pingback:   Blogsbyingrid  |   CarnavalBlogsbyingrid

Geef een reactie