Correctbook actie voor bestrijding Corona

correctbook rode kruis 2Regelmatig zie je hier een blog voorbij komen over een goed doel. Deze keer een heel actueel doel, namelijk de bestrijding van het Covid-19 virus ofwel Corona. Correctbook lanceert samen met het Rode Kruis een speciale editie van haar uitwisbaar notitieboek. Van elk verkocht Rode Kruis Correctbook gaat € 8,26 naar de bestrijding van Corona. Corona houdt niet alleen ons land in de greep, maar de hele wereld. Met een gelimiteerde opgave van maar liefst 10.000 Rode Kruis Correctbooks hoopt men een opbrengst van minimaal € 80.000 te realiseren. Steun jij ook aan dit mooie doel? Je kunt ook mee doen aan de win actie in deze blog. Dan maak jij kans op zo’n handig Correctbook.

Correctbook

Correctbook zet zich in tegen analfabetisme. Er zijn wereldwijd 800 miljoen mensen ouder dan 15 jaar die niet kunnen lezen en schrijven. En wist je dat er daarnaast nog eens 250 miljoen kinderen iedere dag naar school gaan zonder pen en papier? Dat kunnen we ons haast niet voorstellen. Correctbook zet zich in door de productie van oneindig uitwisbare schrijfmaterialen. Correctbook wil graag bewustzijn creëren van analfabetisme onder de jongeren/kinderen.

correctbookVoor ieder Correctbook verkocht, kan de organisatie van Correctbook een kind in Afrika drie maanden lang van duurzaam Correctbook schrijfmateriaal voorzien. De kinderen krijgen een Correctbook set bestaande uit: een pen, een doekje, extra inkt uit inktpotjes en kluisjes in de klas. Jaarlijks vervangt Correctbook de boekjes die kapot zijn gegaan en levert nieuwe inktpotten om het komend jaar te schrijven. De leraren krijgen training hoe met de producten om te gaan en de scholen worden gemonitord of het product goed gebruikt wordt. 

Wil je de actie van Correctbook steunen?

correctbook rode kruisWil jij een steentje bijdragen aan de bestrijding van het virus? Pre-order het Rode Kruis Correctbook en ontvang een duurzaam uitwisbaar notitieboek voor oneindig veel teken- en schrijfplezier.

Het speciale Rode Kruis Correctbook kost € 24,95. En daarvan gaat dus € 8,26 naar de bestrijding van Corona.

Win actie

Correctbook-A5-Blue-blanco-200x200Lijkt jou zo’n uitwisbaar notitieboek van Correctbook ook reuze handig? Dan kun jij er een winnen! Je maakt kans op het blauwe A5 Correctbook inclusief wisdoekje en Correctbook pen. Het Correctbook heeft maar liefst 20 bladen. Dat zijn dus 40 uitwisbare bladzijdes om eindeloos op te tekenen en schrijven.

Wat moet je doen om kans te maken op dit Correctbook?

Deze winactie is gesloten. De winnares is Nicol Appel

Veel succes!

handtekening png

Dit is een gesponsorde post, voor meer informatie, zie de disclaimer.

Volg BlogsbyIngrid ook op social media:

instagram-1581266_1920facebook-icon-preview-1-400x400

 

 

20 gedachten over “Correctbook actie voor bestrijding Corona

  1. Pingback:   Blogsbyingrid  |   Flash cards van CorrectbookBlogsbyingrid

Geef een reactie