Slank en gezond met Interval Vasten

9200000127152494

Afvallen. Nu de zomer er weer aan komt, iets waar we weer mee bezig zijn. En ja, er mag best wat af. Maar welk dieet is nou vol te houden en ook gezond? Of moet je juist geen dieet volgen maar je eetgewoontes aanpassen? Van uitgeverij Deltas is dit boek over interval vasten met 50 lekkere en eenvoudige recepten. Ik had wel eens gehoord van interval vasten en was erg benieuwd.

Interval vasten

Interval vasten houdt in dat je gedurende een periode per dag niks eet. Bijvoorbeeld in de verhouding 16:8. Je eet gedurende 8 uur per dag. Die 8 uur vul je zelf in. Dat kan starten met een ontbijt om 9 uur en eindigen met een diner om 16 uur. De rest van de dag eet je niet. Om daar mee te beginnen, klinkt vrij heftig. Maar je kunt dus ook beginnen met 12:12. Dus alleen eten tussen 8 uur ’s ochtend en 8 uur ’s avonds. En dan kun je de periode van niet eten langzaam uitbreiden. In het boek worden de diverse voordelen van interval vasten besproken. Want het is niet alleen goed voor je lichaam, maar ook voor je geest.

Het boek heeft eerst een heleboel interessante informatie. Het begint met het nut van interval vasten en de verschillende types interval vasten. Zo kun je beoordelen wek type bij jou past. Ook geeft het boek tips zodat je fit blijft, ook op je werk. Want je hebt natuurlijk wel genoeg energie nodig op een dag om je te kunnen concentreren en je werk goed te kunnen doen. Daarnaast behandelt het boek macro- en microvoedingsstoffen en geeft nog een aantal tips. En dan kun je aan de slag met de recepten.

De recepten zijn verdeeld over ontbijt, salades, soepen, hoofdgerechten (zowel vegetarisch als met vis of vees) en powersnacks. En er staan echt lekkere recepten. Er staat duidelijk bij welke ingrediënten je nodig hebt en hoe je het gerecht maakt. En uiteraard staat ook het aantal calorieën erbij vermeld.

Waar te koop

Het boek heeft ongeveer 140 pagina’s en er staan 50 recepten in. Dit boek van uitgeverij Deltas kost € 19,95 en is verkrijgbaar in de boekhandel en online, bijvoorbeeld bij Bol.com. ISBN: 9789044756241

Dit is een gesponsorde post en bevat affiliate links, voor meer informatie, zie de disclaimer.

Volg BlogsbyIngrid ook op social media:

instagram-1581266_1920facebook-icon-preview-1-400x400

 

 

 

Geef een reactie