Flash cards van Correctbook

Bij ons op school gebruiken de kinderen regelmatig een wisbordje Super handig. En ook handig voor thuis. Om te spelen of huiswerk mee te maken of als kladblaadje te gebruiken. De flashcards van Correctbook zijn ideaal. Een handig formaat wiskaartjes met stift en wisdoekje in een leuk doosje. En hier kun je zo’n doosje Flashcards winnen! Lees gauw verder!

Correctbook

Correctbook is een organisatie die zich inzet tegen analfabetisme. Er zijn wereldwijd 800 miljoen mensen ouder dan 15 jaar die niet kunnen lezen en schrijven. En wist je dat er daarnaast nog eens 250 miljoen kinderen iedere dag naar school gaan zonder pen en papier? Correctbook produceert uitwisbare schrijfmaterialen en wil graag bewustzijn creëren van analfabetisme onder de jongeren/kinderen.

Lees ook: Correctbook actie voor bestrijding Corona

Flashcards

Naast het correctbook maken ze dus ook flashcards. Deze uitwisbare flashcards zijn super handig omdat je ze oneindig kan (her)gebruiken. Dat is niet alleen erg handig maar ook duurzaam en goed voor je portemonnee. Daarnaast zorgt Correctbook dat je met jouw aankoop bijdraagt aan een oplossing voor analfabetisme. Correctbook doneert namelijk één trimester aan wisbaar schrijfmateriaal in Afrika voor elk verkocht Flashcard pakket.

De Correctbook Flashcards kosten € 18,95. En dan ontvang je een handig doosje met 144 flashcards in vier leuke kleuren met een stift en wisdoekje.

Win actie

Lijken jou deze flashcards van Correctbook ook reuze handig? Dan kun jij een doosje Flascards winnen!

Wat moet je doen om kans te maken op deze flashcards van Correctbook?

  • Volg Correctbook op Facebook
  • Volg Blogsbyingrid op Facebook
  • Reageer onder deze blog of onder de Facebook post met: “ja ik maak graag kans Flashcards van Correctbook”
  • Tag zoveel mogelijk vrienden/vriendinnen voor wie deze Flashcards ook handig zijn

Veel succes!

handtekening png

8 gedachten over “Flash cards van Correctbook

Geef een reactie