Lezen – Astrologische Almanak 2021

Astrologie en horoscopen. Vroeger las ik wekelijks mijn horoscoop in de tijdschriften. Super leuk vond ik dat. En tegen het eind van het jaar, staan de tijdschriften vol met jaarhoroscopen. Zo kun je vast lezen wat je allemaal te wachten staat. En dat vind ik ook altijd leuk om te lezen. Niet dat er heel veel in geloof, maar toch leuk. En zou het uitkomen? Lees ook in de Astrologische Almanak 2021 van Alice Deville (BBNC Uitgevers).

Astrologische Almanak 2021

Een nieuw jaar vol nieuwe kansen en uitdagingen, dat is 2021. En dat is natuurlijk super leuk, maar ook best spannend. Wil je al vast weten wat jou allemaal te wachten staat op het gebied van geluk, liefde en succes in het nieuwe jaar? Dan is deze Astrologische Almanak 2021 echt iets voor jou. Want naast uitgebreide informatie over de beginselen van de astrologie, geeft de Astrologische Almanak 2021 je houvast dankzij nauwkeurige maandelijkse voorspellingen die je voorbereiden op kansen en tegenslagen.

Het boek

Gerenommeerd astroloog Alice DeVille kijkt niet alleen naar je sterrenbeeld, maar ze neemt ook de planeten, de maand en nog veel meer mee in haar astrologische berekeningen. Dit leuke boekje heeft bijna 290 pagina’s. Het begint met een stukje over de schrijfster en hoe dit boek te lezen en daarna volgt uitleg over astrologie, de planeten en de tekens van de dierenriem. Daarna een korte samenvatting van het jaar 2021in vogelvlucht. En dan het belangrijkste: voor elk sterrenbeeld de voorspellingen voor 2021 in maar liefst 22 pagina’s per sterrenbeeld met onder andere een maandelijkse voorspelling.

Wat ons betreft super leuk boek en leuk om cadeau te geven met een verjaardag aan het einde of begin van het jaar of de feestdagen.

Waar te koop

Dit leuke boek van BBNC Uitgevers kost € 19,99 en is verkrijgbaar in de boekhandel en online, bijvoorbeeld bij Bol.com. ISBN: 9789045326368.

Dit is een gesponsorde post en bevat affiliate links, voor meer informatie, zie de disclaimer.

Geef een reactie