Het Grote Bosatlas puzzelboek van Denksport

Een nieuw puzzelboek van Denksport. Maar wel een puzzelboek anders dan anders. Namelijk met als thema de Grote Bosatlas. Het Grote Bosatlas puzzelboek is een ontdekkingsreis door Nederland, de wereld en de geschiedenis. Leuk en leerzaam dus. Ideaal voor deze kerstvakantie en lockdown periode.

Het Grote Bosatlas puzzelboek van Denksport

In Het Grote Bosatlas puzzelboek van Denksport word je meegenomen op vier reizen. Eerst een reis door Nederland aan de hand van kaarten uit de Bosatlas. Dan een reis met als thema water. Vervolgens een reis door de wereld en tenslotte een reis door de geschiedenis. Alles wordt ondersteund door topografische kaarten.

Het Grote Bosatlas puzzelboek van Denksport

De meiden waren direct enthousiast over dit puzzelboek. “Het lijkt wel aardrijkskunde”, zeiden ze. Ook was het leuk dat we het puzzelboek open sloegen op de pagina met tukkers. Onze regio staat er dus ook in!

Het Grote Bosatlas puzzelboek van Denksport

Het puzzelboek staat vol leuke puzzels. Het puzzelboek is helemaal in kleur met duidelijke kaarten uit de Bosatlas en mooie illustraties.

Het Grote Bosatlas puzzelboek is best een pittig puzzelboek, gericht op volwassenen. Kinderen kunnen uiteraard meepuzzelen maar dat zal best een uitdaging zijn. Maar Anne en Emma vinden het erg leuk om samen met een van ons te puzzelen. Sommige dingen herkennen ze en andere dingen leren ze juist in dit puzzelboek.

Waar te koop

Het Grote Bosatlas puzzelboek is te koop in diverse boekhandels en online, onder andere op denksport of bol.com voor €14,99.

Dit is een gesponsorde post met affiliate links, voor meer informatie, zie de disclaimer.

Geef een reactie