Kijktip – Podiumkids Thuis

Deze kerstvakantie is bijzonder want we zitten in een lockdown. Dus geen leuke uitjes naar het museum, de bioscoop of het theater. Niet lekker winkelen, naar een kerstmarkt of een ander kerst evenement. Daarom hebben 16 producenten van jeugdpodiumkunsten hun handen ineen geslagen en presenteren zij het online platform Podiumkids Thuis. Vanaf 18 december 2020 kunnen families met kinderen vanaf drie jaar on demand thuis maar liefst 22 voorstellingen bekijken. Zo komt het theater bij je thuis!

Podiumkids Thuis

Podiumkids Thuis is een initiatief van Podiumkids, een collectief van diverse gezelschappen die theater-, muziek- en dansvoorstellingen maken voor kinderen van 2 tot en met 12 jaar. Podiumkids wil jeugdtheater onder de aandacht brengen bij zoveel mogelijk mensen. En juist in deze tijd is dat lastig. Daarom hebben zij besloten hun aanbod te bundelen op één platform en dat is uniek. Zo kun je thuis lekker relaxt en warm op de bank samen naar een voorstelling kijken. En heb je toch wel theater deze vakantie.

Nieuw en groeiend platform

Podiumkids Thuis is gestart in deze kerstvakantie met een aanbod van 13 gezelschappen. De voorstellingen kosten € 2,99. De komende maanden zal het aanbod verder worden aangevuld. Zo kun je dus steeds nieuwe voorstellingen kijken. Er zijn voorstellingen voor de kleintjes (vanaf 3 jaar) maar ook voor oudere kinderen (8+). Op de website  Podiumkids Thuis vind je alle voorstellingen en kun je kiezen welke voorstelling je gaat kijken.

Winnen

Deze winactie is gesloten

Dit is een gesponsorde post en bevat affiliate links, voor meer informatie, zie de disclaimer.

1 gedachte op “Kijktip – Podiumkids Thuis

  1. Pingback:   Blogsbyingrid  |   De leukste kerstfilms voor het hele gezinBlogsbyingrid

Geef een reactie