Mooie inspiratieboeken om te geven en te krijgen

Herken je dat gevoel alsof je in een sneltrein zit? En wil je alles perfect doen? Je gaat maar door en door en eigenlijk geniet je helemaal niet van het moment. Soms moet je even een stapje terug doen. Even je rust pakken en weer leren genieten van de dingen om je heen. In deze blog twee mooie inspiratieboeken van uitgeverij Deltas die je daarbij kunnen helpen.

Niet perfect is ook perfect

Tegenwoordig moet alles perfect. Althans dat denken we vaak. ‘Middelmatig is niet goed genoeg, het moet beter.’ ‘Zag ik er maar zo uit!’ ‘Hun leven is zoveel leuker dan het mijne.’ Denk jij ook vaak zo? Dan kan dit boek jou helpen! In dit boek staan veel tips en technieken om minder streng te leren zijn voor jezelf en niet zo perfectionistisch te zijn. Er staan quotes en tips in en je leert om te denken van negatieve gedachtes naar meer positieve gedachtes. En dat alles in een boek met prachtige illustraties en helemaal in kleur. Want jij bent meer dan ‘goed genoeg’ – en het wordt tijd dat je dat zelf ook beseft.

Het boek heeft bijna 160 pagina’s en door de afwisseling van korte citaten, stukjes tekst en mooie tekeningen is het heel toegankelijk en leest het makkelijk weg.

Kom tot rust

In het eerste boek leer je dat niet alles perfect hoeft te zijn. Maar dan nog kun je je erg druk voelen. Soms heb je misschien het gevoel dat je als een wervelwind door het leven raast. En misschien heb je wel moeite om na een hectische dag lekker te kunnen ontspannen. Zelf hou ik er van om een lekker warm bad te nemen met een tijdschrift erbij. In dit leuke boek vind je praktische tips en technieken voor innerlijke rust. Je vindt ontspannende oefeningen, mooie citaten en voorbeelden voor veranderingen in je levensstijl. En ook dit boek heeft bijna 160 pagina’s waarin tekst wordt afgewisseld met mooie illustraties en is helemaal in kleur.

Waar te koop?

Ook enthousiast geworden? Deze inspiratieboeken van uitgeverij Deltas kosten € 15,95 en zijn verkrijgbaar in de boekhandel en online.

Niet perfect is ook perfect – ISBN: 9789044758368 – via bol.com.

Kom tot rust – ISBN 9789044758351 – via bol.com

Dit is een gesponsorde post met affiliate links, voor meer informatie, zie de disclaimer.

1 gedachte op “Mooie inspiratieboeken om te geven en te krijgen

  1. Pingback:   Blogsbyingrid  |   Denk positief! Kleuren voor volwassenenBlogsbyingrid

Geef een reactie