Denk positief! Kleuren voor volwassenen

Af en toe je hoofd even leegmaken. Helemaal niks doen. Dat is goed voor je. Om lekker te ontspannen is dit leuke kleurboek voor volwassenen. Dit mooie kleurboek voor volwassenen van uitgeverij Deltas is ideaal voor mee op vakantie, in de auto, in het vliegtuig of lekker in de tuin of op de bank.

Denk positief! Kleuren voor volwassenen

Geluk zit in kleine dingen. Gelukkig zijn, positief denken, zelfvertrouwen hebben en leuke dingen doen. En dit geweldige kleurboek kan je daarbij helpen. Pak je kleurpotloden en stiften erbij en kleur alle tekeningen met mooie kleuren en met je eigen positieve energie. Laat je ondertussen inspireren door de mooie quotes die zorgen voor een een positieve vibe Dit is een mooi kleurboek voor volwassenen waar je helemaal vrolijk van wordt. Het kleurboek heeft 36 pagina’s met steeds een mooie, positieve quote en een tekening om in te kleuren. De tekeningen zijn gedrukt op een mooie, dikke kwaliteit papier om doordrukken te voorkomen. Dus leef je uit!

Lees ook:

Mooie inspiratieboeken om te geven en te krijgen of

Denk positief – Kaartenbox met inzichtkaarten

Denk positief! Kleuren voor volwassenen

Lees ook: Basisboek yoga

Waar te koop?

Ook enthousiast geworden? Dit leuke kleurboek voor volwassenen van uitgeverij Deltas kost € 7,95 en is verkrijgbaar in de boekhandel en online bijvoorbeeld via bol.com (ISBN: 9789044761030).

Dit is een gesponsorde post met affiliate links, voor meer informatie, zie de disclaimer.

Geef een reactie