CreaChick kleurboek

Onze Emma is een echt knutselmeisje. Ze kan zich uren vermaken met plakken, knippen, verven en tekenen. Toen ik haar dit leuke kleurboek van CreaChick liet zien, was ze super enthousiast en begon de eerste kleurplaat direct in te kleuren.

CreaChick

CreaChick is gek op creatief bezig zijn. Je kent haar misschien van haar YouTube kanaal, blog of social media. Samen met haar gezin is ze heel creatief. Ze houdt van (bullet) journalen, tekenen, schilderen, haken en meer. En naast alle creativiteit en leuke ideeën die CreaChick deelt, zijn er er ook super leuke producten van CreaChick te koop. In deze blog laat ik je het nieuwste kleurboek van CreaChick zien.

CreaChick kleurboek

Het nieuwe CreaChick kleurboek bevat 30 gloednieuwe tekeningen. De tekeningen zijn in de herkenbare stijl van CreaChick en bieden vele uren kleurplezier.

De tekeningen zijn mooi en gedetailleerd, dus superleuk voor wat oudere kinderen. Daarbij wordt wel afgewisseld. De ene kleurplaat heeft veel meer details dan de andere. Op veel kleurplaten staat CreaChick zelf, samen met haar gezin en soms zelfs met haar twee poezen. Het boek heeft extra dik papier zodat je zowel met kleurpotlood als stiften kunt kleuren. Ook heeft elke pagina een perforatielijn, zodat je je kunstwerken voorzichtig kunt uitscheuren en kunt inlijsten!

Emma was direct enthousiast over dit kleurboek. Ze begon vrolijk aan de eerste kleurplaat. Plankjes kleurde ze groen, bloemetjes roze en de paardenstaart van CreaChick donkergrijs. Ze heeft de kleurplaat nog niet af, maar het kleurboek ligt bovenin haar knutsellaatje om makkelijk te pakken en weer verder te kunnen kleuren. Wat ons betreft een topper dit kleurboek en leuk om cadeau te geven met een verjaardag of de feestdagen.

Waar te koop

Dit leuke boek van BBNC Uitgevers kost € 14,99 en is verkrijgbaar in de boekhandel en online, bijvoorbeeld bij Bol.com. ISBN: 9789045326009.

Dit is een gesponsorde post en bevat affiliate links, voor meer informatie, zie de disclaimer.

4 gedachten over “CreaChick kleurboek

Geef een reactie