Speelgoed – VTech Sparklings Foxy

Een van onze favoriete speelgoed merken is VTech. We leerden VTech kennen door het leuke en leerzame babyspeelgoed, maar ze hebben ook kinderspeelgoed, junior gadgets en tablets. Zo kon je al eens lezen over VTech Kidi Lightshow Party van de meiden. In deze blog iets leuks voor de jongere kinderen. VTech Sparklings voor kinderen vanaf vier jaar.

VTech Sparklings

VTech Sparklings zijn klein van stuk, maar zorgen voor groots plezier. Er zijn drie Sparklings: Penelope de Pauw, Foxy de Vos en Stella de Eenhoorn. De Sparklings kregen alle drie een magisch amulet waarmee ze van kleur kunnen veranderen. En ze kunnen nog meer. Zo is hun stemming af te lezen na een druk op hun koppie. Bedek je hun ogen, dan klinken er vrolijke zinnetjes, wel 80 verschillende. Een druk op hun mondje levert gezongen liedjes en grappige geluiden op. Ze hebben alle drie ook nog accessoires, zoals knipjes en een borsteltje. De fantasiewereld van de Sparklings is eindeloos, juist omdat ze compleet over de top zijn.

Sparklings Foxy

De Sparklings zien er allemaal even mooi uit. Wij kozen voor Foxy de vos. De Sparklings veranderen van kleur door een simpele aanraking. Zo krijgt Foxy kleur op haar ogen, oren en haar. En Foxy beweegt haar staart wanneer je haar pootje aanraakt en geeft vossenkusjes. En ondanks dat de Sparklings al voor kinderen vanaf vier jaar geschikt zijn, vinden onze meiden (nu acht en net 10 jaar) Foxy ook geweldig. Foxy ziet er natuurlijk ook geweldig schattig uit en het blijft leuk voor ze dat Foxy geluid maakt en licht geeft.

Waar te koop

De VTech Sparklings hebben een adviesprijs van € 24,95 koop je in de (speelgoed)winkel of online, bijvoorbeeld bij bol.com.

Dit is een gesponsorde post, voor meer informatie, zie de disclaimer.

Volg BlogsbyIngrid ook op social media:

instagram-1581266_1920
facebook-icon-preview-1-400x400
pinterest2

1 gedachte op “Speelgoed – VTech Sparklings Foxy

  1. Pingback:   Blogsbyingrid  |   Sinterklaas bloghop 2020Blogsbyingrid

Geef een reactie