Vtech: Kidi Lightshow Party

Vtech Kidi Lightshow Party

Als er toch een speelgoed merk is waar we fan van zijn, dan is het Vtech. We leerden Vtech kennen door het leuke en leerzame babyspeelgoed, maar ze hebben ook kinderspeelgoed, junior gadgets en tablets. Onze meiden zijn nu vooral fan van de junior gadgets en hebben al een mooie verzameling hiervan. Zo kregen ze de voorgaande jaren van de Sint of voor hun verjaardag de Kidi Superstar karaokeset, de Kidizoom camera en de Kidizoom Selfie Cam. Vtech heeft een aantal nieuwe gadgets waarvan wij de Kidi LightShow Party kozen.

Kidi Lightshow Party

Alleen het uitpakken was al een feestje. De meiden hadden er zin in. De Kidi Lightshow Party is er voor kinderen vanaf 6 jaar. Er zitten allerlei leuke functies op. Anne en Emma zijn vooral fan van de dansuitdaging, de discolamp en de spelletjes die je erop kunt spelen. Anne ontdekte dat je er ook gewoon mee naar de radio kunt luisteren. Super leuk dus. De meiden hebben gedanst en gesprongen. Kijk vooral even dit filmpje. Dan zie je hoeveel lol ze hadden.

Ze bedachten leuke danspasjes maar luisterden ook naar de liedjes (kijk naar links, naar rechts, draai in het rond). En op Annes kamer maakten we het helemaal donker zodat we de discolampjes goed konden zien.

Er zitten nog veel meer functies op deze gadget. Zo kun je met de bijgesloten audiokabel of met de Bluetooth-verbinding muziek luisteren via een externe muziekspeler. Ook heeft de gadget een microSD ingang om je eigen mp3-bestanden te beluisteren. Je kunt allerlei behendigheidsspellen spelen, alleen of speel party-spellen samen met je vrienden. Er zit ook nog een wekker functie op en met het handige formaat en handvat neem je Kidi Lightshow Party overal mee naartoe!

Nog meer nieuws van Vtech

182523_Mila Mijn Magische Make-up Eenhoorn_3

Naast de Kidi LightShow Party heeft Vtech nog een aantal leuke nieuwe gadgets. Wat dacht je van Mila, Mijn Magische Make-up Eenhoorn. Je kunt lekker make-uppen met Mila, maar ze kan ook heel mooi zingen en je kunt samen spelletjes doen. Mila is er voor kinderen vanaf 4 jaar, maar ik denk dat Emma dit ook zeker nog geweldig zou vinden. Lees ook de review van Mila de eenhoorn.

169552 Kidicom MAX_kidshotDe nieuwste junior gadget van Vtech is de KidiCom MAX. Deze minitablet voor kinderen van 4 tot 12 jaar heeft vele mogelijkheden. Zo kunnen kinderen via wifi communiceren met anderen met de KidiConnect app van VTech. Daarnaast kunnen ze foto’s maken, spelletje spelen, muziek luisteren of filmpjes kijken en hun eerste stappen op internet zetten. De tablet is verkrijgbaar in roze of blauw.

194652_Storio MAX roze_mainNaast de minitablet is er ook een nieuwe tablet: de Storio Max XL 2.0. Deze multimedia tablet heeft een leerzame en leuke inhoud en geeft toegang tot talloze VTech apps en geselecteerde Android apps. Met veel keuze aan spelletjes, verhalen, muziek en video’s is het een ideale tablet voor jarenlang speel- en leerplezier. En ook op deze tablet een veilige Internetbrowser en de Kid Connect app waarmee kinderen via wifi berichten, foto’s en tekeningen met familie en vrienden kunnen delen.

179823 Zoe gaat op het potje_main

Voor kinderen van 3 tot 8 jaar is deze leuke interactieve pop: Little Love – Zoe gaat op het Potje. Deze pop kan eten en drinken en een grote of kleine boodschap op het potje doen. Daarnaast kent ze meer dan 100 vrolijke zinnetjes, geluiden, melodietjes en gezongen liedjes. Een leuke pop om samen mee te spelen.

Het is dat Sinterklaas en de Kerstdagen voorbij zijn, want anders zou ik wel weten wat op de verlanglijstjes van de meiden zou staan. Onze ervaring is dat de producten van Vtech leuk en leerzaam zijn en lang meegaan. De meiden blijven het speelgoed leuk vinden en telkens weer mee spelen. En het gaat niet zo maar kapot, hooguit moeten de batterijen een keer vervangen worden.

 

Dit is een gesponsorde post en bevat affiliate links, voor meer informatie, zie de disclaimer.

14 gedachten over “Vtech: Kidi Lightshow Party

  1. wat gaat de evolutie in het speelgoed toch snel. 10 jaar geleden bestond dit allemaal nog niet, toen vonden we het al heel vooruitstrevend als je een computerprogramma met een spel voor kleuters had….

  2. Ik kan me voorstellen dat ze dit te gek vinden en wat een functies staan er op, hier eigenlijk nooit V tech gehad, ik weet niet waarom, eerlijk gezegd 🙂

  3. Aangezien de kinderen van tegenwoordig de helft minder buiten spelen dan wij vroeger, krijgen ze toch nog de nodige beweging op een leuke manier, geweldige oplossing!

  4. Pingback:   Blogsbyingrid  |   VTech Zoef Zoef Dieren – Win het Magisch Wonderland inclusief Tessa de Tover eenhoornBlogsbyingrid

  5. Pingback:   Blogsbyingrid  |   Speelgoed – VTech Sparklings FoxyBlogsbyingrid

  6. Pingback:   Blogsbyingrid  |   VTech – Kidi DJ MixBlogsbyingrid

Geef een reactie