VTech Zoef Zoef Dieren – Win het Magisch Wonderland inclusief Tessa de Tover eenhoorn

515023 Zoef Zoef Dieren - Magisch Wonderland 1Als er toch een speelgoed merk is waar we fan van zijn, dan is het VTech. We leerden VTech kennen door het leuke en leerzame babyspeelgoed, maar ze hebben ook kinderspeelgoed, junior gadgets en tablets. Zo kon je al eens lezen over VTech Kidi Lightshow Party van de meiden. In deze blog iets leuks voor de jongere meisjes. Kleine eenhoorns waar meisjes van 1 tot 5 jaar heerlijk mee kunnen spelen. En weet je, je kunt het Magisch Wonderland inclusief Tessa de Tover eenhoorn winnen voor je kleine meid! Lees vooral verder!

Zoef zoef dieren eenhoorns

De zoef zoef dieren van VTech kende je misschien al. En nu zijn er drie nieuwe eenhoorns: Vajèn, Malu en Tessa. Vajèn, de mooie roze vliegende eenhoorn spreekt, zingt en haar gezichtje geeft licht van blijdschap. Malu, de Magische eenhoorn, houdt van spanning en magie. Malu is blauw en heeft een icoontje dat, wanneer je hierop drukt, haar gezicht oplicht. Ook hoor je dan geluidseffecten, vrolijke zinnetjes en liedjes. En dan Tessa de Tover eenhoorn. Zij woont in het magisch wonderland. In het Magisch Wonderland beweegt alles, alles maakt geluid en alles speelt mee. Met deze die vriendinnetjes blijf je spelen!

 

Goed voor de ontwikkeling en duurzaam

515023 Zoef Zoef Dieren - Magisch Wonderland kidshot 1Net als veel ander speelgoed van VTech stimuleren deze eenhoorns de zintuigen door beweging. licht en geluid. Het spelen met de eenhoorns en de magische wonderwereld is goed voor de motorische ontwikkeling en fantasiespel. VTech houdt van duurzaam. Daarom zijn deze nieuwe eenhoorns compatible met de meeste al eerder verschenen speelsets van Zoef Zoef Dieren. De drie eenhoorns reageren op de meeste Magische Sensors van de speelsets. En omgekeerd werkt het precies zo. De ‘oude’ Zoef Zoef Dieren spelen gewoon mee in het Magische Wonderland.

Winnen!

Heb jij een kleine eenhoorn fan in huis? Dan heb je geluk! Want je kunt het Magisch Wonderland inclusief Tessa de Tover eenhoorn winnen!

Wat moet je doen?

  • Deze win actie is gesloten, de winnaar staat op mijn  facebookpagina

Dit is een gesponsorde post, voor meer informatie, zie de disclaimer.

Volg BlogsbyIngrid ook op social media:

instagram-1581266_1920facebook-icon-preview-1-400x400

 

 

6 gedachten over “VTech Zoef Zoef Dieren – Win het Magisch Wonderland inclusief Tessa de Tover eenhoorn

  1. Ooo dat zou echt zo leuk zijn voor Fenna! Fenna is dol op unicorns, want wanneer ik eenhoorns zeg kijkt ze me raar aan haha. Ze heeft al veel van zoef zoef, dus deze is heel welkom in de familie!

  2. Wat zou dat een mooi extra cadeau zijn voor ons nichtje die deze zomer 2 jaar wordt. We willen haar hier graag mee verrassen.

    We hebben haar vorig jaar een Zoef Zoef hond gekocht en die vond ze superleuk.

  3. Super leuk! Zou een mooi cadeautje zijn voor onze kleine meid! Grote zus heeft Malu de magische eenhoorn al gespot en wil die graag. Leuk als ze met elkaar straks kunnen spelen.

  4. Hier een echte kleine Zoef Zoef dieren fan. En natuurlijk ook een eenhoorn fan, net als mama 😉 Ik zag deze eenhoorns onlangs al ergens voorbij komen, helemaal leuk. De eenhoorn zal hier zeker favoriet worden!

Geef een reactie