VTech – Kidi DJ Mix

Kidi DJ Mix - Blogsbyingrid

Als er toch een speelgoed merk is waar we fan van zijn, dan is het VTech. We leerden VTech kennen door het leuke en leerzame babyspeelgoed, maar ze hebben ook kinderspeelgoed, junior gadgets en tablets. Onze meiden zijn nu vooral fan van de junior gadgets en hebben al een mooie verzameling hiervan. Zo kregen ze de voorgaande jaren van de Sint of voor hun verjaardag de Kidi Superstar karaokeset, de Kidizoom camera en de Kidizoom Selfie Cam. En van muziek maken zijn ze helemaal fan. Ze hadden al de Kidi LightShow Party. En nu hebben ze ook de Kidi DJ Mix. Super tof!

VTech Kidi DJ Mix

Kidi DJ Mix - Blogsbyingrid

De VTech Kidi DJ Mix is geschikt voor kinderen vanaf zes jaar. Onze meiden (nu 9 en 11 jaar oud) vinden het ook erg leuk speelgoed. Op de VTech Kidi DJ Mix zitten allerlei leuke functies. Het is een super stoere draaitafel voor het maken en opnemen van je eigen muziekcreaties.

De VTech Kidi DJ Mix heeft een ingebouwde microfoon om je eigen soundtracks op te nemen en deze vervolgens door de muziek te mixen. Het launchpad is verlicht en heeft maar liefst meer dan 2.000 mogelijke combinaties. Ook zit middenin aan de bovenkant een discolamp. Deze synchroniseert met de muziek en geeft de coolste lichteffecten. Annes kamer kreeg de mooiste kleuren. De VTech Kidi DJ Mix heeft 15 ingebouwde nummers in 7 muziekstijlen. Ook heeft de VTech Kidi DJ Mix een koptelefoonaansluiting. Dat is handig als je als ouders even wat rust wil. Ook heeft de VTech Kidi DJ Mix een ingebouwde speaker en een Bluetooth-verbinding.

Kidi DJ Mix - Blogsbyingrid

Wat onze meiden betreft is dit echt een super coole gadget. Ze kunnen er heerlijk mee spelen en muziek maken. Ideaal voor de momenten dat ze zich even vervelen en bijvoorbeeld niet naar buiten kunnen door slecht weer.

Anne kon al snel haar smartphone via bluetooth verbinden met de Kidi DJ Mix en maakte haar eigen muziek en zong uit volle borst mee. Ook Emma was enthousiast en sprak zelf leuke teksten.

Het is dat Sinterklaas en de Kerstdagen al voorbij zijn, want anders zou dit absoluut een tip voor veel verlanglijstjes zijn. Wist je trouwens dat de VTech Kidi DJ Mix een van de winnaars is van de Speelgoed van het Jaar 2021 verkiezing in de categorie:6 & 7 jaar?

Onze ervaring is dat de producten van VTech leuk en leerzaam zijn en lang meegaan. De meiden blijven het speelgoed leuk vinden en telkens weer mee spelen. En het gaat niet zo maar kapot, hooguit moeten de batterijen een keer vervangen worden.

Dit is een gesponsorde post, voor meer informatie, zie de disclaimer.

Geef een reactie