Sinterklaas bloghop 2020

Sinterklaas is weer in Nederland! We gaan weer een spannende tijd tegemoet. Maar anders dan andere jaren. Want veel intochten en (huis) bezoeken zullen door Corona niet door gaan. Dan moeten we het thuis maar een beetje extra gezellig maken! Vandaag gaat de Sinterklaas Bloghop 2020 van start. Samen met bijna 40 (!!) andere bloggers zetten we jullie lezers extra in het zonnetje en kun je overal kans maken op mooie prijzen. Hop dus lekker rond.

Blogsbyingrid

Misschien ben je een van mijn trouwe volgers, maar het kan natuurlijk ook dat je door deze bloghop voor het eerst op Blogsbyingrid terecht komt. Mijn naam is Ingrid, ik ben 40 jaar en moeder van twee meiden van tien en acht jaar. Blogsbyingrid is een persoonlijke blog waarbij ik je graag meeneem in ons dagelijks leven. Onderwerpen die aan bod komen, zijn onder andere kidsfashion, speelgoed, kinderboeken, traktaties en vakantietips of dagjes uit.

Hierbij een aantal voorbeelden van mijn blogs:

Hoe kwam je op mijn blog?

Een bloghop is een leuke manier om kennis te maken met andere blogs. Als je mij volgt, heb je misschien al aan meerdere bloghops mee gedaan. Waarschijnlijk ben je dit keer via MamaJezzBlog waar je strijkkralen kunt winnen, naar mijn blog gehopt (dankjewel!).

Het kan natuurlijk ook zo zijn, dat je bent gestart op mijn blog. Goed om te weten over deze bloghop: als je weer eindigt bij de blog waar je bent begonnen, heb je de hele #SinterklaasBloghop2020 volbracht! Ik stuur je in ieder geval door naar SaskiasWereld. Daar maak je kans op strijkkralen en Ibiza hairlights. Maar lees eerst even verder want hieronder volgt de winactie van Blogsbyingrid:

Winnen bij Blogsbyingrid!

Bij Blogsbyingrid kun je Foxy winnen, een van de Sparklings van VTech. Sparklings, klein van stuk maar groots in plezier, zijn gangmakers in het leven van kinderen vanaf vier jaar. Lees meer over Sparklings Foxy in: Speelgoed – VTech Sparklings Foxy

Deze winactie is gesloten. De winnaar is Sjoerd Hendrikse. Stuur je een mail met je adresgegevens naar ingrid@blogsbyingrid.com?

Dit is een gesponsorde blog, voor meer informatie, zie de disclaimer.

79 gedachten over “Sinterklaas bloghop 2020

 1. How cute! Foxy zal erg in de smaak vallen bij mijn dochtertje! Haar eigen huisdiertje helemaal voor haar zelf. (al vind ik Foxy ook wel erg schattig) Een heel mooi decembercadeau ik ga duimen!

 2. Heel graag voor onze drie schatten 🙋🙋🙆🎁. Morgen is het mijn verjaardag en een weekje voor de Sint komt, van 1 van de kindjes. Normaal ging hij op de verjaardag van de Sint geboren worden. Teveel toeval om nu geen extra geluk hieraan te koppelen, nietwaar 😁🍀🌞🎉? Als mama en pedagoog en werkzaam in een school van een revalidatiecentrum komt dit cadeau nog heel mooi van pas. Thuis of in de klas. Graag volg ik ook op Facebook.

 3. Heel graag voor onze drie schatten 🙋🙋🙆🎁. Morgen is het mijn verjaardag en een weekje voor de Sint komt van 1 van de kindjes. Normaal ging hij op de verjaardag van de Sint geboren worden. Teveel toeval om nu geen extra geluk hieraan te koppelen, nietwaar 😁🍀🌞🎉?

 4. Wat schattig! Te lief gewoon! Ook al ben 8i jaar ik doe graag mee voor mijn kleindochter van 5 jaar! Samen spelen wat wil een oma nog meer?

 5. ik doe erg graag mee voor mijn dochter, een extra huisdier die niet meer verzorging nodig heeft dan alleen maar kinderliefde dat moet gaan lukken kinderliefde heeft en geeft ze meer dan genoeg, ik zou dit dan ook erg leuk voor haar vinden .

 6. Hier zouden mijn dochters erg gelukkig van worden :D! Ik waag daarom graag een kans. Ik heb een like gegeven aan de post :D!

 7. Lief figuurtje om te zien , ” deze Foxy” en de kleuren zullen zeker aanspreken. Ik vind Vtech een heel goed merk. Prachtige actie.
  Vraag me niet waarom- misschien door de achternaam Vos van mijn moeders zijde, maar vossen spreken mij en mijn dochter nu eenmaal aan 😊 de vos reinier vd fabeltjeskrant, wnf posters van vossen op de deur van de kinderkamer etc etc.
  Ik denk dat: mijn dochter kan helemaal los met deze kleurrijke VTech Vos 😍 zou een prachtige aanwinst zijn!

  Succes met je blog. Ook vooral gezellige dagen gewenst

 8. Ik doe graag mee voor Rachel (7) Omdat ze dit soort speelgoed in haar eigen land (venazuella ) niet kent, EN wat is er nou leuker om haar kennis te laten maken met dit leuke speelgoed wanneer ze hier komt!

 9. Jaa! Super leuk! Daar zou mn meisje Jayenna echt heel blij mee zijn ☺️☺️ ze heeft ze op beide verlanglijstjes staan.. voor haar verjaardag en voor de sint, dit zou wel een hele leuke verrassing zijn🤞🍀

Geef een reactie