Sinterklaas bloghop 2020

Sinterklaas is weer in Nederland! We gaan weer een spannende tijd tegemoet. Maar anders dan andere jaren. Want veel intochten en (huis) bezoeken zullen door Corona niet door gaan. Dan moeten we het thuis maar een beetje extra gezellig maken! Vandaag gaat de Sinterklaas Bloghop 2020 van start. Samen met bijna 40 (!!) andere bloggers zetten we jullie lezers extra in het zonnetje en kun je overal kans maken op mooie prijzen. Hop dus lekker rond.

Blogsbyingrid

Misschien ben je een van mijn trouwe volgers, maar het kan natuurlijk ook dat je door deze bloghop voor het eerst op Blogsbyingrid terecht komt. Mijn naam is Ingrid, ik ben 40 jaar en moeder van twee meiden van tien en acht jaar. Blogsbyingrid is een persoonlijke blog waarbij ik je graag meeneem in ons dagelijks leven. Onderwerpen die aan bod komen, zijn onder andere kidsfashion, speelgoed, kinderboeken, traktaties en vakantietips of dagjes uit.

Hierbij een aantal voorbeelden van mijn blogs:

Hoe kwam je op mijn blog?

Een bloghop is een leuke manier om kennis te maken met andere blogs. Als je mij volgt, heb je misschien al aan meerdere bloghops mee gedaan. Waarschijnlijk ben je dit keer via MamaJezzBlog waar je strijkkralen kunt winnen, naar mijn blog gehopt (dankjewel!).

Het kan natuurlijk ook zo zijn, dat je bent gestart op mijn blog. Goed om te weten over deze bloghop: als je weer eindigt bij de blog waar je bent begonnen, heb je de hele #SinterklaasBloghop2020 volbracht! Ik stuur je in ieder geval door naar SaskiasWereld. Daar maak je kans op strijkkralen en Ibiza hairlights. Maar lees eerst even verder want hieronder volgt de winactie van Blogsbyingrid:

Winnen bij Blogsbyingrid!

Bij Blogsbyingrid kun je Foxy winnen, een van de Sparklings van VTech. Sparklings, klein van stuk maar groots in plezier, zijn gangmakers in het leven van kinderen vanaf vier jaar. Lees meer over Sparklings Foxy in: Speelgoed – VTech Sparklings Foxy

Deze winactie is gesloten. De winnaar is Sjoerd Hendrikse. Stuur je een mail met je adresgegevens naar ingrid@blogsbyingrid.com?

Dit is een gesponsorde blog, voor meer informatie, zie de disclaimer.

79 gedachten over “Sinterklaas bloghop 2020

 1. Ik doe graag mee voor de dochter van een vriendin. Zij heten Vis met hun achternaam, dus een perfect cadeau voor dit meisje.

 2. Leuk die Sint hop, we hebben net op tv gekeken. Foxy zal zeker weten in de smaak vallen. In onze familie hebben wij een lief hondje dat uit een Spaans asiel komt, die lijkt een beetje op een vosje en die heet ook Foxy.
  Mijn dochter zal deze Foxy van V tech superleuk vinden. Hopelijk zit het dit jaar in de zak van Sinterklaas voor haar.

 3. Wat een gave zeg! Onze dochter is hier helemaal weg van en hoopt heel erg dat Sinterklaas deze in haar schoentje stopt dit jaar… Ze zou er heel erg blij mee zijn!

 4. Wat een leuk begin van het weekend. Deze Sinterklaashop is echt ontzettend leuk en wat een mooie prijs, deze Sparklings Foxy van VTech daar zou ik een van mijn tweelingdochters helemaal blij mee maken. Heel veel succes met de actie! Ik hop weer even verder!

 5. Ik waag graag een kansje om mijn petekindje te verrassen❤️ikzelf ben jarig op 17 november, misschien brengt me dit geluk 💕

 6. Leuk weer zo’n Sinterklaas bloghop, doe ieder jaar graag mee.
  De oogjes van mijn jongste kleindochter gaan stralen als ze deze Foxy ziet.
  Voor haar doe ik graag mee, heb om privéredenen geen soc.media meer.

 7. Superleuk die bloghop!! Kijk er elk jaar weer zo naar uit!
  Dit cadeau gaat mijn dochter zo leuk vinden! Ik doe dus heel graag mee en ga o-zo-snel verder hoppen!
  Liefs van Saskia

 8. Ha, ha, ik kom weer bij jouw blog uit maar zie aan die leuke Foxy dat ik hier vanmorgen volgens mij al voorbij ben gekomen. Ik maak nog steeds graag kans maar ga kijken of ik nog een blog kan ontdekken die ik nog niet gelezen heb.

 9. Ik doe graag mee, mijn dochter is ook al iets ouder dan vier, dus even doorgeklikt naar je review maar ik lees dat jou meiden ook al iets ouder zijn en het ook leuk vinden!

 10. Ga gewoon hier én op facebook reageren, want deze staat op het verlanglijstje van mijn dochter! Leuk dat deze bij de bloghop voorbij komt!

 11. Leuk zeg! Ik doe graag mee voor Noa. Ze zag deze in het speelgoedboek staan en heeft het meteen op haar lijstje geplakt 😀

 12. Wat is dit een leuk kleurrijk speelgoed. Het ziet er prachtig uit je zou het zo willen knuffelen. We kijken al naar die mooie ogen het is echt enig. we doen ook heel graag mee aan deze super leuke actie.

 13. jaaaaaaa, superleuke actie, ik doe graag mee voor mijn 4 jarige dochter die dit echt wel fantastisch gaat vinden♡

 14. Wat een ontzettend leuke prijs voor mijn dochter van 8 jaar. Ze is gek op hondjes dus dit zou een grote verrassing zijn.

 15. Owh wat een super leuke prijs! Ik sla je winactie over, want het is niet echt iets voor mijn zoon, maar ik dacht ik hop wel even langs en laat een berichtje achter!

 16. Wat super🤗 leuk en lief😍 is deze Foxy. Ik doe maar wat graag mee voor deze❤ lieverd, want ons eigen kleine lieve moppie zou dit echt fantastisch vinden!! 🍀🍀🍀

Geef een reactie