E-book Wandelen met Kinderen van KidsErOpUit

Wandelen met kinderen is leuk. Door Corona zijn steeds meer uitjes niet mogelijk en dus gaan wij steeds meer naar buiten. Lekker wandelen in het bos of een blokje om in de buurt. Dit E-book van KidsErOpUit kwam dan ook als geroepen. Met leuke tips, routes en meer.

Wandelen met Kinderen

Het Ebook bevat een heleboel handige informatie. Zoals wat voor soort wandelroutes zijn er en waar kun je leuke wandelroutes vinden? Maar ook, hoever kan een kind eigenlijk wandelen? En met handige apps en websites kun je zelfs je eigen wandelroute maken. Hoe leuk is dat?!

En wat neem je mee op pad? Wij nemen altijd goede schoenen of laarzen mee, wat lekkers voor onderweg en een zakje om schatten mee te nemen. Emma neemt altijd eikels, dennenappels, bladeren, takken en meer dingen mee uit het bos.

Ook leuk is geocaching en de blotevoetenpaden. Je hebt verschillende soorten blotevoetenpaden. Wij gingen als eens naar het Belevingspad Schaapskooi Stroothuizen in Denekamp. Maar in het E-book Wandelen met Kinderen staan nog veel meer leuke paden. Denk ook aan kabouterpaden, stadwandelingen, street art wandelingen en survival routes. Voor elk wat wils dus. Het Ebook eindigt met wandelroutes en tips per provincie.


Het Ebook heeft ruim 50 pagina’s, kost € 8,99 en is te koop via deze website: Kidseropuit.nl/

Dit is een gesponsorde post, voor meer informatie, zie de disclaimer.

Geef een reactie