Dad sneakers van Bristol

img_20190123_105447_2Het is dé schoenentrend van nu: Ugly Sneakers, ook wel Dad Sneakers. De trend begon in 2018 bij de grote merken en werd al snel opgepikt door beroemdheden. Dad sneakers zijn opvallend, grof en hebben een dikke, futuristisch-looking zool. Vaak zie je deze sneakers met opvallende kleuraccenten. Ook Bristol kon niet achterblijven bij deze hype en heeft nu ook deze sneakers in de webshop voor een wel heel fijn prijsje.

Comfortabele schoenen

Wat schoenen betreft hou ik van mooi en praktisch. Op hele hoge hakken kan ik geen hele dag lopen, dus draag ik vaak of een laarsje met een lage hak of sneakers. En nu zijn er dus de lekker comfortabele dad sneakers. In de webshop van Bristol vind je dad sneakers voor dames en heren.

Dad sneakers

Dad sneakers zijn er vaak in leuke kleuren. Zo heeft Bristol een knal rood paar, maar ik koos voor een sneaker met (oker)gele accenten. Dat past bij de mode van nu en is ook in het voorjaar nog leuk. Extra leuk van deze sneaker vind ik de goudkleurige achterkant en de witte stof met motiefje, een beetje kant-achtig.

dad-sneaker

 

Naast deze sneaker met gele accenten koos ik ook een zwarte sneaker. Maar dan niet zomaar zwart, maar lekker glimmend. Zwart combineert lekker makkelijk, zeker in de winter en door de glimmende accenten maakt het de sneaker net even hipper. Deze draag ik dus vooral nu. Ik heb er zelfs vorige week mee in de sneeuw gelopen.

dadsneaker-zwart

Ik ben helemaal blij met mijn nieuwe sneakers. Ze zitten lekker, zien er hip uit en zijn ook nog eens heel betaalbaar.

Dit is een gesponsorde post, voor meer informatie, zie de disclaimer.

8 gedachten over “Dad sneakers van Bristol

  1. Persoonlijk houd ik niet van de dad sneakers, maar wel leuk dat Bristol erop in haakt. Beter dan de dure varianten van bijvoorbeeld Balenciaga. 😉

Geef een reactie