Flaske Bottle

flaskeSchreef ik laatst al over het verminderen van de plastic soep door het gebruik van herbruikbare boterhamzakjes, nu kwam ik deze super gave flessen van FLASKE Bottle tegen. Je kent het wel. Je neemt graag wat drinken mee voor op het werk of onderweg en kiest voor een plastic wegwerp flesje. Zo’n flesje water gebruik je misschien nog een keer (maar dat schijnt niet zo gezond te zijn) en gooi je vervolgens weg. Niet echt goed voor het milieu dus. Daarom heeft FLASKE mooie, stevige herbruikbare flessen.

Diegenen die me kennen, weten dat ik absoluut niet van koffie hou, maar wel een enorme theeleut ben. Het liefst drink ik de hele dag door thee. Behalve in de zomer dan drink ik ook wel water of ranja. Voor onderweg, maar ook voor op kantoor was ik nog wel op zoek naar een goede en mooie thermosfles om thee lekker warm in te houden. En hoe handig is het dan dat deze thermosfles ook geschikt is om water lekker koud in te houden in de zomer?

Kiezen welke fles

marble-ice-1De FLASKE flessen zijn er in verschillende maten, kleuren en dessins. Kiezen is best wel moeilijk! Ik koos voor een thermosfles van 500 ml met het dessin marble-ice (29,95 euro). Ik vond dit dessin echt super gaaf en 500 ml is een mooie maat. Je haalt er een paar kopjes thee uit of kunt makkelijk bijhouden hoeveel water je drinkt op een dag. Daarnaast is het een handig formaat om mee te nemen.

Deze RVS drinkfles belooft dat drankjes 12 uur warm en 24 koud blijven in de fles. Ik was benieuwd of thee ook warm en lekker bleef in deze thermosfles. En ik was positief verrast. Met kokend water uit de waterkoker vulde ik de thermosfles met water en maakte er met een theezakje thee van. Dat ging prima. Vervolgens ging ik aan het werk en had de fles op mijn bureau staan. De thee bleef echt warm in de thermosfles. Wordt thee nog wel eens donker en sterk als die lang blijft staan, dat viel me echt 100% mee. Ik kon heerlijke en warme thee drinken. Dus een thermosfles is niet alleen handig voor koffie, maar zeker ook voor thee. En hou je toch meer van vers gezette thee dan kun je de thermosfles natuurlijk vullen met kokend water en een theezakje meenemen.

Voor de zomer

Ook voor de zomer lijkt me deze RVS waterfles ideaal. Geen wegwerp flesje water meer, maar een duurzame en mooie waterfles die je steeds weer opnieuw kunt gebruiken. Misschien ook wel een idee voor de kinderen. Nu nemen ze hun ranja mee in een gewone herbruikbare beker, maar dat wordt met warm weer natuurlijk lauw. En ik kan me voorstellen dat het lekkerder is om een koel drankje te drinken. De FLASKE waterfles is ook in 260ml (24,95 euro), een ideale maat voor de kinderen voor mee naar school bij het tussendoortje bijvoorbeeld. En van de coole kleuren en dessins worden de meiden wel enthousiast!

flaske bottle 260ml

De voordelen van de FLASKE bottle

dop FLASKE bottleDe FLASKE thermosfles is niet alleen mooi en houdt je drankje lekker koel of juist warm, maar heeft nog veel meer voordelen. Uiteraard is het gebruik van deze herbruikbare thermosfles goed voor het milieu en beter dan het gebruik van een plastic flesje water. De thermosfles is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, BPA-vrij en bevat geen giftige stoffen. Ook is de fles dubbelwandig en 100% waterdicht. Kijk maar eens naar de stevige en handige dop die er op zit. Die gaat niet lekken!

Nog meer FLASKE

Naast de verschillende thermosflessen heeft FLASKE nog meer handige en duurzame producten voor bijvoorbeeld onderweg. Wat dacht je van de FLASKE thermosbeker? Dit is een ideale drinkbeker voor bijvoorbeeld in de auto om je koffie warm te houden. Voor wanneer je iets anders dan een flesje water meeneemt.

flaske logo

Ben je ook zo ver om je plastic waterflesje gedag te zeggen en over te stappen naar een duurzaam alternatief zoals de thermosfles of thermosbeker van FLASKE? Neem dat vooral een kijkje op de website en schrijf je in voor de nieuwsbrief. Dan ontvang je exclusieve kortingen voor bijvoorbeeld je eerste aankoop.

Dit is een gesponsorde post, voor meer informatie, zie de disclaimer.

13 gedachten over “Flaske Bottle

  1. Wow die kleintjes zijn ook erg leuk! Handig formaatje voor wanneer je niet veel drinkt.
    Cool dat ze meer producten hebben dan alleen flessen. Ik ga een thermosbeker bestellen voor in de auto!

  2. Wat een gave flessen zeg! Ze doen mij een beetje denken aan mijn drinkflessen van Dopper! Ongeveer het zelfde systeem, maar toch net wat anders! Ik vind ze wel aan de dure kant.

  3. Pingback:   Blogsbyingrid  |   Hoe hou je je lunch lekker koel?Blogsbyingrid

Geef een reactie