Een mooi overhemd voor papa

overhemd
Deze keer niet iets voor mezelf of voor de meiden. Nee, deze keer mocht papa iets leuks uitzoeken. Het was tijd voor een nieuw, mooi overhemd. Een overhemd dat er mooi en hip uitzit, maar ook nog eens lekker moet zitten. Wij ontvingen een mooi overhemd van het Duitse merk Eterna, verkrijgbaar bij overhemden.com.

Een mooi overhemd

Waar moet een overhemd aan voldoen? Uiteraard moet een overhemd goed passen. De mouwen moeten niet te lang of te kort zijn. En ook de lengte van het overhemd zelf moet goed zijn. Daarnaast hou ik wel van slim fit modellen die mooi aansluiten maar niet te strak zijn. Tenslotte moet het van een mooie kwaliteit stof zijn en het liefst makkelijk te strijken. Want strijken is nu eenmaal niet mijn hobby.

img_20190118_145806_0

We ontvingen dit mooie overhemd van Eterna. Een overhemd met een Oxford weving. Dit betekent dat het overhemd grover is geweven en daardoor duurzaam en stevig is. Door deze manier van weven, ontstaat een grove, korrelige structuur. Dat zie je en dat voel je. Het leuke aan dit overhemd vind ik de contrasten. Door de contrasterende donkerblauwe boorden en knoopjes krijgt het overhemd een hippe uitstraling. Wij vinden het een leuk overhemd dat mooi staat en lekker zit!

eterna

Het merk Eterna kende ik nog niet. Eterna is een Duits merk met veel verschillende overhemden, zowel wat betreft pasvorm, kleuren en dessins. Kwaliteit staat bij Eterna voorop. En niet alleen van het overhemd zelf, maar ook voor de natuur en de mensen in het atelier. Ze hechten veel waarde aan de transparantie omtrent milieu en sociale verantwoordelijkheid. Ze produceren bijvoorbeeld alleen in Europa. Helemaal van deze tijd dus.

Overhemden.com

Overhemden.com is een mooie, overzichtelijke site waar je makkelijk zoekt naar het perfecte overhemd voor jou (of je man). Je kunt namelijk zoeken op model, boordtype, weving (boord)maat en nog veel meer. En het leuke is, niet alleen voor heren overhemden kun je bij ze terecht, maar ook voor dames want ik zag ook een categorie dames!. Daar ga ik ook nog eens tussen snuffelen!

Dit is een gesponsorde post, voor meer informatie, zie de disclaimer.

10 gedachten over “Een mooi overhemd voor papa

  1. Leuk artikel! Zelf heb ik geen man of vriend op dit moment dus hoef ik geen hemden te kopen. Maar stiekem ben ik hier ook echt slecht in als ik denk aan vroegere relaties. 😅 Dus altijd leuk om wat tips online te kunnen vinden.

Geef een reactie