Dagboek van een muts | Droomreis Parijs?!

Dagboek van een muts. Wie kent deze geweldige serie van Rachel Renée Russell niet? Wij hebben al meerdere delen in onze boekenkast staan en nu is daar deel 15 Dagboek van een muts, Droomreis Parijs?! bijgekomen. Emma was meteen enthousiast over dit nieuwe deel.

Dagboek van een muts | Droomreis Parijs?!

Hoofdpersoon in de serie Dagboek van een muts is Nikki Maxwell. In elk deel beleeft Nikki een nieuw avontuur. Dagboek van een muts is een serie voor jonge lezers vanaf 10 jaar. De boeken zijn makkelijk om te lezen dankzij de leuke schrijfstijl en de vele grappige illustraties van de personages. De serie hoort dan ook thuis in de categorie graphic novels. De boeken zijn hierdoor ook perfect voor kinderen met dyslexie. In dit nieuwe deel van Dagboek van een muts mag Nikki met haar vriendinnen naar Parijs!

De flaptekst neemt ons al even mee in het verhaal:

Het is vakantie en Nikki verveelt zich. De tour met de Bad Boyz-band is abrupt gestopt. En tijdens een optreden met haar eigen bandje is Nikki bijna van het podium GESTORT. Om je kapot te schamen! Dan krijgt Nikki een telefoontje: of ze met haar band (lees: crush Brandon en haar vriendinnen) naar Parijs wil komen voor een fotoshoot. PARIJS!! Stad van de liefde! Beter kan het niet, toch? Maar ook roddelkoningin MacKenzie gaat mee. En dat is nog maar één van de problemen. IEIEIE!

Ook dit is weer een super leuk boek om te lezen. De dagboek vorm waarin het boek geschreven is en de leuke illustraties maken dat je het boek zo uit hebt. Emma vindt deze serie erg leuk. En dat het verhaal zich nu afspeelt in Parijs is extra leuk omdat we daar al een paar keer geweest zijn. Dit leuke boek heeft ruim 300 pagina’s en is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer tien jaar.

Waar te koop?

Dit leuke boek van uitgeverij De Fontein kost € 17,50 en is verkrijgbaar in de boekhandel en online, bijvoorbeeld bij Bookspot. ISBN:  9789026154805.

Geef een reactie