Een vraag per dag

Een dagboek. Sommige mensen hebben een dagboek en gebruiken dat bijvoorbeeld om hun gedachten van zich af te schrijven. Of om wat ze meegemaakt hebben op te schrijven en later weer eens terug te kunnen lezen, Dit dagboek van uitgeverij Deltas stelt je elke dag een nieuwe vraag en gaat vijf jaar mee. En als je dit trouw elke dag invult, maak je een uniek portret van jezelf over een periode van vijf jaar.

Een vraag per dag – Een leuk, persoonlijk naslagwerk

Een vraag per dag is een ideaal dagboek voor mensen die geen lange verhalen willen schrijven. Want bij elke dag hoort een vraag en daarop kun je een kort antwoord opschrijven. Dit is dan ook niet zomaar een dagboek, maar een soort tijdcapsule voor de volgende vijf jaar van je leven. Elke dag stelt het dagboek je één vraag.
Sommige zijn heel eenvoudig en concreet, andere geven je wat meer stof tot nadenken. Als je vijf jaar lang de vragen beantwoordt, krijg je een heel bijzonder dagboek waarin je kunt lezen hoe je smaken, meningen en ideeën evolueren en hoe je leven door de jaren heen is veranderd.

Met een vraag per dag heb je natuurlijk veel verschillende vragen in dit dagboek Sommige zijn ook grappig om te lezen zeker als je nagaat dat je dit over een periode van vijf jaar ook vijf keer gaat invullen. Bijvoorbeeld “Een klusje dat je vandaag hebt vermeden is…”, of “Welke mobiele telefoon heb je” en “De persoon die ik vandaag wilde ontlopen , is …”. Dit dagboek kun je beginnen wanneer je wil. Begin bij vandaag en na een jaar kom je weer uit op da datum van vandaag en ga je naar het tweede schrijfvakje. En zo verzamel je vijf jaar lang je antwoorden en maak je je eigen dagboek om terug te lezen hoe je (misschien wel anders) bent gaan denken over allerlei zaken. En door de verscheidenheid aan vragen krijg je een leuk dagboek over alledaagse dingen, luchtige zaken maar ook meer serieuze zaken. Het dagboek is hardcover zodat het ook lang mooi blijft en heeft een handig leeslint zodat je weet waar de datum van vandaag zich bevindt.

Waar te koop?

Ook enthousiast geworden? Dit leuke dagboek van uitgeverij Deltas kost € 17,95 en is verkrijgbaar in de boekhandel en online bijvoorbeeld via Bookspot (ISBN: 9789044765625).

Dit is een gesponsorde post met affiliate links, voor meer informatie, zie de disclaimer.

Geef een reactie