De I wish… tag – lekker wegdromen

woman-570883_1920De I wish… tag kwam ik al een tijdje geleden tegen. Een lijstje met vragen over wat je het liefst zou willen in je leven. Niet perse realistisch maar iets te dromen.

 1. Als je alles zou mogen zijn, wat zou dan je droombaan zijn?

Ik heb mijn droombaan al. Na gewerkt te hebben in de accountancy en later in het bedrijfsslaven, werk ik inmiddels al weer twee jaar in ons eigen bedrijf. En dat is super leuk. Het is elke dag anders en er komt veel bij kijken, maar ik zou niet anders meer willen.

 1. Als je een overdreven luxe iets zou mogen aanschaffen, wat zou dat dan zijn?estate-152518_1280
  Een droomhuis. Ik zou wel een grote villa met een grote tuin willen hebben, met een zwembad en een eigen sauna. Met een grote oprit en garage en veel ruimte voor ons en de kinderen.

 

 1. Als je een dagje zou mogen optrekken met een film/serie karakter, wie zou dat dan zijn?
  Echt geen idee. Hoewel we tegenwoordig wel netflix hebben en best wel wat series kijken, hoef ik niet zo nodig met een bekend iemand de dag door te brengen.

 

 1. Als je een locatie mocht kiezen waar je eindeloos naar toe geteleporteerd kan worden, waar zou dat dan zijn?

Er zijn zoveel mooie plekken op deze wereld. Maar ik hou van de zon en het strand dus een idyllisch mooi plekje met wit strand en palmbomen is al genoeg. Al lijkt IJsland of Lapland me ook erg mooi.

 

 1. Als je iets zou kunnen door blijven eten, zonder er dik of misselijk van te worden, wat zou het dan zijn?

Daar kan ik een hele lijst van maken. Maar vooral dingen die je lekker ’s avonds op de bank eet: chips, koekjes, M&M’s, Oreo, Milka. En ga zo maar door.

 

 1. Als je een angst van jezelf zou mogen wegnemen, welke zou dat dan zijn?

Vliegangst. Na een niet zo’n prettige vlucht een aantal jaar geleden stap ik niet meer in het vliegtuig.

 1. Als je een super power zou kunnen hebben, welke zou dat dan zijn?

Geen idee. Ik denk namelijk dat veel super powers ook negatieve kanten hebben. En dan laat ons maar gewone mensen zijn net als ieder ander.

 1. Als er een band weer bij elkaar zou komen en een privé concert bij jou thuis michael-jackson-1194269_1920zou kunnen geven, wie zouden dat dan zijn?

Ik heb niet direct een band die ik heel graag weer samen zou willen zien. Dan zou ik er voor kiezen om een concert bij te kunnen wonen van een aantal grootheden samen (dead or alive) zoals Madonna, Michael Jackson, Prince etc.

 1. Als je elk dier als huisdier zou mogen hebben, welk dier zou je dan willen?

Ik zou wel een hele kinderboerderij willen hebben. Daar moet je natuurlijk wel de ruimte voor hebben en je moet weten hoe je alle dieren moet verzorgen. En bij ons thuis is iedereen allergisch voor dieren, dus dat moet dan ook even gefixt zijn.

Ik tag Mirjam van MetMirjam

Dit waren mijn wensen.
Wat wens jij?

 

1 gedachte op “De I wish… tag – lekker wegdromen

Geef een reactie