De lekkerste poké bowls

Regelmatig eten wij sushi. En laatst besloot ik tijdens een etentje eens een poké bowl te bestellen. En wat was dat lekker! Dat wilden we thuis ook eens maken. Dus maakte ik samen met de kinderen een poké bowl met onder andere zalm en avocado. Toen ik dit mooie boek van uitgeverij Deltas zag inspirerende recepten voor lekkere poké bowls was ik dan ook heel benieuwd naar al dat lekkers.

De lekkerste poké bowls

Dit leuke boek heeft verschillende hoofdstukken. Eerst een inleidend hoofdstuk met de poké basis. Denk hierbij aan sushi rijst, mayonaise, soja dressing en nog meer basis en hoe je ze bereidt. Tevens staat de legenda erbij vermeld want er wordt onderscheid gemaakt tussen bowls met vis of zeevruchten, bowls met vlees of gevogelte, vegetarische bowls en vegan bowls. Het boek is ook op die manier verder ingedeeld met hoofdstukken voor klassieke poké bowls, bowls met vlees en gevogelte, bowls met vis en zeevruchten en vegetarische en vegan bowls.

De lekkerste poké bowls

Elk recept is duidelijk beschreven. Er staat een ingrediëntenlijst bij en een uitgebreide beschrijving van de bereiding. Ook staat er bij alle recepten een foto. En de recepten zien er allemaal echt zo lekker uit! Het boek heeft bijna100 pagina’s met ongeveer 40 verschillende poké bowl recepten. Ik denk dat wij echt een aantal van deze lekkere poké bowls gaan maken.

Waar te koop?

Ook enthousiast geworden? Dit leuke boek van uitgeverij Deltas kost € 22,95 en is verkrijgbaar in de boekhandel en online bijvoorbeeld via Bookspot (ISBN: 9789044764550).

Dit is een gesponsorde post met affiliate links, voor meer informatie, zie de disclaimer.

Geef een reactie