De leukste 1-minuutspelletjes

Je kent het wel. De kinderen vervelen zich. Want het is geen mooi weer of ze hebben nergens zin in. Om ze dan toch wat leuks te laten doen zonder scherm is soms een uitdaging. Want even achter de tablet, telefoon of televisie is natuurlijk lekker makkelijk. Maar dan is dit leuke kaartendoosje van uitgeverij Deltas met de leukste 1-minuutspelletjes ideaal. Even samen wat leuks doen met korte opdrachten.

De leukste 1-minuutspelletjes

In deze leuke box zitten 26 kaarten met superleuke spelletjes. Kies een kaart of trek een willekeurige kaart uit de stapel, lees de opdracht, pak de zandloper erbij en start de tijd. De spelletjes zijn heel gevarieerd en trainen onder andere de behendigheid, het evenwicht, het concentratievermogen en het geheugen. Maar nog veel belangrijker is dat de spelletjes super leuk zijn en dat de kinderen er veel plezier bij zullen hebben. Denk aan zoveel mogelijk koprollen te maken of zoveel mogelijk rijmwoorden op het woord ‘schoen’ te verzinnen en zo vaak mogelijk je trui uit en weer aan te trekken.

En naast opdrachten die je uit moet voeren, zitten er ook denkspelletjes bij. Uiteraard zit er ook een oplossingenkaart voor de denkspelletjes bij. Deze kaartenbox met 1-minuutspelletjes is ideaal bij verveling maar ook leuk tijdens vakanties of (kinder)feestjes.

Waar te koop?

Ook enthousiast geworden? Dit doosje met met 1-minuutspelletjes van uitgeverij Deltas kost € 16,95 en is verkrijgbaar in de boekhandel en online bijvoorbeeld via Bookspot (ISBN: 9789044764734).

Dit is een gesponsorde post met affiliate links, voor meer informatie, zie de disclaimer.

Geef een reactie