De “Wandel Fit Het Nieuwe Jaar In Challenge” 2022

Omdat december voor veel mensen in het teken staat van lekker eten met de feestdagen, heeft bewegen meestal niet de eerste prioriteit. En ja, dat geldt ook voor mij. Daarom leek het me leuk om mee te doen aan leuke challenge voor januari. De “Wandel Fit Het Nieuwe Jaar In Challenge” is na groot succes vorig jaar (bijna 2.000 deelnemers!) in een nieuw jasje gegoten. Doe je ook mee?

Gezond van start in het nieuwe jaar

Je kent het vast wel. Goede voornemens maken voor het nieuwe jaar. Afvallen, meer bewegen, gezonder leven en vooral meer genieten. Vaak wil je wel, maar lukt het niet of geef je snel weer op. Juist daarom vond ik de wandelchallenge zo leuk bedacht. De hele maand januari wandeltips en oefeningen voor een gezonde start van 2022. Van 1 t/m 31 januari kun je gratis meedoen aan deze leuke wandelchallenge! Drie keer per week ontvang je een nieuwe tip of opdracht in je mailbox en die gaat jou helpen om dit nieuwe jaar gezond te starten. Klinkt goed toch?!

Wandelen is leuk

Sinds Corona proberen wij regelmatig een wandeling te maken. Soms gewoon een wandeling door de buurt, soms lekker naar het bos. Wandelen is gezond en nog gratis ook. De challenge helpt je om regelmatig wandelen vol te houden en plezier in het wandelen te hebben. Na de challenge heb je een gezonde start gemaakt van het nieuwe jaar. Ook weet je met leuke oefeningen meer uit je wandelingen te halen en weet je (en voel je) waarom wandelen zo goed voor je is. En natuurlijk ook erg belangrijk na de challenge ben je enthousiast gemaakt om regelmatig te gaan wandelen.

Wandelen doe je samen

Ik wandelen meestal met mijn man en de kinderen. Maar ik spreek ook regelmatig met een vriendin af om te wandelen. Gezellig wandelen en ondertussen lekker kletsen. Ook de wandelchallenge doe je samen. De wandelchallenge is er voor de beginner, maar zeker ook voor de gevorderde wandelaar. 

In een exclusieve Facebookgroep delen alle deelnemers de oefeningen die ze hebben uitgevoerd. Ook wordt er een Facebook Live Q&A georganiseerd om al je vragen te beantwoorden. En door het delen van je activiteiten op social media en de tag @DeWandeltrainer en de hashtag #wandelfithetnieuwejaarin te gebruiken inspireer je anderen om lekker in beweging te komen.

Ik heb me aangemeld en ben lid geworden van de Facebook groep. De eerste mail zit ook al in mijn mailbox en daar ga ik mee aan de slag. De afgelopen dagen heb ik twee korte wandelingen gemaakt. Dus we zijn goed gestart!

Geef een reactie