Denksport Varia 1-2* start

20190618_1515445088569257902665071.jpg

 

 

Regelmatig lees je in mijn blogs reviews van kinder (puzzel) boeken. Maar laatst kwam er al een boek met IQ-Tests voor volwassenen voorbij. Waar de IQ-Tests nogal aan de moeilijke kant waren, deze keer heerlijke puzzels voor beginners met Denksport Varia 1-2 * Start. Niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen die uit het Denksport Junior assortiment gegroeid zijn kunnen hier een uitstekende start maken naar het volgende niveau puzzelen!

 

Denksport Varia 1-2* start

 

Puzzelen, ik vind het heerlijk. Vooral in de zomer, lekker buiten in de tuin of op vakantie. Even een relax momentje. Dan is het vaak wel fijn wanneer de puzzels moeilijk zijn, maar niet te moeilijk. Maar hoe weet je nu op welk niveau je zit? Geen zorgen. Vanaf nu is er Denksport Varia 1-2* start.

De Varia start is voor iedereen die de fijne kneepjes van het puzzelen in de vingers wil krijgen. Het puzzelboek neemt je mee in de beginselen van puzzelen. Zo leer je al snel hoe je een kruiswoord, filippine of Zweedse puzzel moet oplossen! En dat allemaal op een lekker instapniveau.

Het puzzelboek bevat 60 pagina’s met leuke puzzels. En uiteraard zijn ook de oplossingen opgenomen achterin het boek. De Varia 1-2* start is los te koop voor € 2,95 (in de winkels en op www.denksport.com). Tevens is het mogelijk om via de website op de Varia 1-2* start een abonnement te nemen. Dan ontvang je hem elke 4 weken gewoon thuis voor € 28,75

Winnen!

Ben jij ook zo’n puzzelfan? Dan kun je dit puzzelboek winnen! Ideaal voor de zomermaanden of op vakantie

Wat moet je doen?

  • Deze win actie is gesloten, de winnaar staat op mijn  facebookpagina

Dit is een gesponsorde post, voor meer informatie, zie de disclaimer.

Volg BlogsbyIngrid ook op social media:

instagram-1581266_1920facebook-icon-preview-1-400x400

 

 

9 gedachten over “Denksport Varia 1-2* start

  1. Leuk, ik doe graag mee aan deze win actie. Mijn oudste zoon puzzelt graag samen met mij als we op vakantie zijn en dan is 1-2 sterren ideaal!

  2. Eigenlijk puzzelen wij alleen op vakantie. Mijn zoon wil ook graag puzzelen net als wij, dit lijkt me een mooi boekje voor hem (of samen) om te beginnen. Uitdagend en leerzaam.

  3. Wat leuk zeg, dit brengt mij helemaal terug naar de vakanties met mijn ouders. Dan zat ik in de auto al uren te puzzelen als we onderweg waren naar onze bestemming.

Geef een reactie