Disney’s Davy Crockett Ranch

In maart zijn we een paar dagen naar Disneyland Parijs geweest. We verbleven – net als vorig jaar – in een bungalow op Disney’s Davy Crockett Ranch. In deze blog kun je lezen hoe dat was en hoe de bungalows en het park zijn.

De bungalow

De bungalow waar we in verbleven had twee slaapkamers. De ouderslaapkamer met een tweepersoonsbed en een slaapkamer met drie bedden en 1 uitschuifbaar bed. In totaal is er ruimte voor zes personen. Wat ik heel fijn vind, is dat er twee badkamers en twee toiletten zijn. Bij de ouderslaapkamer zit een badkamer met douchecabine, wastafel, verwarming en toilet. En in het gangetje naar de andere slaapkamer zit een apart toilet en een aparte badkamer met douchecabine, verwarming en wastafel.

Verder is er een vaatwasser, waterkoker. koffieapparaat, koelkast met vriesvak en prima keukentje. Ook is er een bank met kleine tafel en een eettafel met zes stoelen. Er is een tv maar daar hebben wij niet veel naar gekeken. Eigenlijk alleen het nieuws op een Engelstalige zender gevolgd.

Ideaal is dat je de auto bij de bungalow kan parkeren. Elke bungalow heeft een eigen parkeerplaats. Zo blijft de weg vrij en overzichtelijk.

Het park

img-20200304-wa00143378592873274119984.jpg

Over het park kan ik eigenlijk niet zo veel zeggen. Omdat wij in maart en met regenachtig weer waren, hebben we van het park niet veel gezien. Vorig jaar hebben we in het restaurant met all you can eat concept gegeten. Het was ok, maar best duur vonden we. Niet heel speciaal.

We hebben wel gezwommen. Het is een leuk zwembad met onder andere een stroomversnelling en een glijbaan. De kinderen hebben zich er prima vermaakt.

20200303_0949081151309277210720099.jpg

De afstand tot Disneyland Parijs is met de auto 5 tot 10 minuten. Echt, je bent er zo. Ideaal. En wanneer je boekt bij Davy Crockett Ranch heb je toegang tot Disneyland incl. parkeren (normaal 30 euro per dag) en inclusief magic time en fastpass.

Volgend jaar weer?

We zijn nu twee keer bij Davy Crockett Ranch geweest en het is ons goed bevallen. Ik zou het super vinden om ook een keer in een Disney hotel te verblijven. Maar daar hangt natuurlijk een prijskaartje aan. Daarnaast slaap je dan met zijn vieren op een kamer en kun je ’s avonds dus minder wanneer de kids slapen. Nu sliepen ze toch op een eigen kamer. Ook zijn de hotels vaak duurder en behalve het Disneyland hotel, is het vaak minimaal een kwartier lopen totdat je in het park zelf bent.

Een hotel of ander verblijf dat niet van Disney is, zou ik niet zo snel boeken. Uiteraard hebben we hier naar gekeken. Maar dan moet je bijvoorbeeld de tickets los kopen. Nu konden we elke dag dat we op de Davy Crockett Ranch verbleven ook Disneyland bezoeken incl. parkeren.

Als we weer zouden gaan, zou ik zeker weer naar Davy Crockett Ranch gaan. En wanneer de meiden wat groter zijn, misschien toch een keer in een hotel. Naast Davy Crockett Ranch ligt Centerparcs Villages Nature® Paris. Ook daar zouden we wel eens willen verblijven. Keuze genoeg in de buurt van Disneyland.

handtekening png

Volg BlogsbyIngrid ook op social media:

instagram-1581266_1920
facebook-icon-preview-1-400x400


2 gedachten over “Disney’s Davy Crockett Ranch

  1. Pingback: Facebook bucketlist tag | Over kamelen en appelbaard - Lotus Writings

  2. Pingback: Disneyland Parijs hotels: welke kiezen? - Frankrijk Dromen

Geef een reactie