Waarom?

Kinderen stellen heel veel vragen. En een van de vragen die je het vaakst krijgt, is: “Waarom?” Gek word je er soms van.

Maar daarom is dit boek zo leuk. Een dik boek met heel veel waarom vragen met de antwoorden! Een eerste vraag- en antwoordenboek voor kinderen van vijf tot acht jaar.

Waarom? Een eerste vraag- en antwoordboek voor kinderen van 5 tot 8 jaar

Kinderen stellen de hele dag door heel veel waarom vragen. In dit boek zijn de vragen verdeeld over verschillende situaties. Zo zijn er vragen als het bad tijd is, zoals waarom is zeep zo glibberig? En vragen in de supermarkt zoals waarom zijn sommige eieren bruin en andere eieren wit? Maar ook vragen voor als het bed tijd is, voor buiten, voor in de keuken en over boerderijdieren. En daarnaast staan er nog een heleboel weetjes in het boek. Genoeg te ontdekken dus!

Het is een leuk boek om samen met kinderen te lezen. En wanneer de kinderen zelf kunnen lezen, is het ook leuk om zelf een vraag op te zoeken en het antwoord te lezen. Het boek is helemaal in kleur en staat vol met vrolijke tekeningen. Een leuk en leerzaam boek dus om er bij te pakken bij een waarom-vraag.

Waar te koop

Dit leerzame boek van uitgeverij Deltas kost € 16,95 en is verkrijgbaar in de boekhandel en online, bijvoorbeeld bij Bol.com. ISBN: 9789044758658.

Dit is een gesponsorde post en bevat affiliate links, voor meer informatie, zie de disclaimer.

3 gedachten over “Waarom?

  1. Pingback:   Blogsbyingrid  |   100 Waanzinnige weetjes over wetenschapBlogsbyingrid

  2. Pingback:   Blogsbyingrid  |   Waanzinnige raadsels voor kidsBlogsbyingrid

Geef een reactie