Lezen en leren: Ontdek de ongelofelijke wereld van het menselijk lichaam

Het menselijk is lichaam is iets fascinerends. En voor kinderen is het erg leuk te ontdekken hoe hun lichaam werkt. Deze keer een educatief boek met feiten en fun voor de meiden over het menselijk lichaam. Een boek vol spelletjes, opdrachten en weetjes over het menselijk lichaam. Leuk en leerzaam dus!

Het menselijk lichaam

Leren over het menselijk lichaam is super interessant. Ook voor kinderen. Dit boek heeft ruim 100 pagina’s met weetjes en spelletjes over het menselijk lichaam. Het boek is helemaal in kleur en staat vol met vrolijke, kleurige tekeningen. Dat nodigt enorm uit om te lezen en de spelletjes te spelen.

Wij vinden het een super leuk boek. Er staan heel veel weetjes in dit boek. Er komen wel 50 onderwerpen aan bod en overal staan ook nog leuke spelletjes en activiteiten. Zo kun je een skelet knutselen, woordzoekers oplossen, de uitgang uit verschillende doolhoven zoeken en kleurplaten inkleuren.

Lees ook: Leren en lezen: het menselijk lichaam het superleuke infoboek boordevol flapjes

Waar te koop

Dit leerzame boek kost maar € 4,99 en is verkrijgbaar in de boekhandel en online, bijvoorbeeld bij Bol.com. ISBN: 978903663798.

Deze post bevat affiliate links, voor meer informatie, zie de disclaimer.

Geef een reactie