DRKS – Moeder dochter armbanden

20201025_0939049133673075456598922.jpg

Zelf ben ik dol op sieraden. Ik vind het leuk om af te wisselen. Ik draag vooral zilver en rosé goud. Zo kun je niet alleen variëren met verschillende sieraden, maar ook verschillende kleuren. En als je dan een zilveren ring draagt, hoort daar een zilveren armbandje en oorbellen bij. Zo kwam ik uit bij DRKS sieraden waar ze veel keus hebben in verschillende sieraden en kleuren. DRKS kennen jullie misschien wel. Ze hebben onder andere armbanden, kettingen, oorbellen, ringen en leuke setjes. In deze blog laat ik je mooie moeder dochter armbanden zien.

Ook de meiden houden van sieraden. Ze hebben al vanaf kleins af aan oorbellen en nu ze groter worden, krijgen ze meer interesse in sieraden. Zo draagt Emma graag ringen en armbandjes.

Lees ook: Oorbel ingeslikt – Wat te doen?

Je kunt echt merken dat de meiden ouder worden en andere interesses krijgen. Zo wordt er af en toe al flink met make-up geëxperimenteerd. Maar ook sieraden krijgen steeds meer aandacht. En het liefst zouden ze regelmatig mijn sieraden dragen. Maar daar ben ik dan weer niet zo dol op. Dus hoe leuk is het dat ze bij DRKS moeder dochter sieraden hebben. Wij kozen de zilveren armbandjes met dubbele hartjes.

Zo hebben de meiden hetzelfde armbandje als ik, maar wel in hun eigen maat. Je kunt de armbandjes namelijk bestellen in drie maten: een kindermaat en twee volwassenen maten. De armbandjes zijn nikkelvrij en gemaakt van stainless steel. En als personal touch kun je in het sieradendoosje een persoonlijke tekst laten printen. Ik koos voor de tekst: “voor de liefste”.

Dit is een gesponsorde post, voor meer informatie, zie de disclaimer.

10 gedachten over “DRKS – Moeder dochter armbanden

Geef een reactie