Droge huid? Gebruik Dermalex ultra hydrating moisturiser

Dermalex

In de winter heb ik vaak last van een droge huid. Door de laagjes kleding die je draagt, de kou, maar ook de verwarming aan binnen, krijg ik last van een droge en soms jeukende huid. In de Dermalex ultra hydrating moisturiser van Viata vond ik een fijne, intensief hydraterende crème voor mijn lichaam.

Droge huid

Met name in de winter smeer ik me graag elke dag in met een goede vochtinbrengende bodylotion. Want door de droge lucht van de verwarming, de kou buiten en de lagen kleding die ik draag, merk ik dat mijn huid gauw droog wordt, met name mijn benen. En dat kan verschrikkelijk jeuken. Nou hoef ik helemaal geen geparfumeerde crème of lotion. Dat vind ik wel lekker ruiken, maar daar krijg ik soms juist nog meer jeuk van!

Dermalex ultra hydrating moisturiser

Ik probeerde daarom eens de Dermalex ultra hydrating moisturiser die ik vond bij Viata. Deze hydraterende crème is geschikt voor de droge tot zeer droge huid en ook voor de huid die last heeft van eczeem of psoriasis. De crème bevat geen corticosteroïden, parfum of kunstmatige kleurstoffen. Gewoon een goed en degelijk product dus dat geschikt is voor baby’s, kinderen en volwassenen.

Sommige crèmes voor een droge huid zijn dik en soms vettig. Daar hou ik niet van. Deze crème is dat gelukkig niet. De crème smeert lekker uit en trekt snel in. Ideaal om na het douchen ’s morgens of een lekker bad ’s avonds je gauw even in te smeren. Ik krijg ook geen jeuk van de crème.

online-apotheek-viataIk kende Dermalex nog niet, maar ben erg tevreden over deze crème. Deze crème en meer fijne producten van Dermalex koop je onder andere bij Viata.

Winnen

Kun jij deze winter ook wel deze hydraterende crème voor je lichaam gebruiken? Doe dan mee aan de win actie! Ik mag van Viata namelijk 3 mensen blij maken met deze crème!

Deze winactie is gesloten. De winnaars zijn maandag 4 maart via Facebook bekend gemaakt

 

Wat moet je doen?

  • Volg Blogsbyingrid op Facebook en/of Instagram.
  • Like het bericht van deze winactie op Facebook en/of Instagram.
  • Het is natuurlijk extra leuk wanneer je Viata ook een like geeft op Facebook of Instagram
  • Delen, reageren en taggen van vrienden wordt gewaardeerd en vergroot je winkans

Dit is een gesponsorde post, voor meer informatie, zie de disclaimer.

12 gedachten over “Droge huid? Gebruik Dermalex ultra hydrating moisturiser

  1. Mijn huid is een ramp in de winter… Hij is rood, droog en schilferd. Tot op heden heb ik nog geen product kunnen vinden die een beetje helpt! Ik ken dit nog niet, dus het maakt me wel nieuwsgierig! Ik doe mee 🙂

  2. Ik ben erg nieuwsgierig wat dit voor mijn huid kan betekenen. Hier ook een droge huid en het lijkt elk jaar erger te worden. Een mooie kans om het eens te ervaren dus ik loot graag mee.

Geef een reactie