Een kaartje voor in de lunchbox!

eenkaartjevoorindeluncgboxDe lunch die je je kinderen mee geeft naar school. Je kunt er een boek over schrijven. Zo schreef ik al eens School lunch – wat geef jij mee? Maar deze blog gaat niet over eten of drinken, maar over een leuke boodschap die je meegeeft aan je kind in de broodtrommel. Als verrassing zodat ze het pas bij de lunch zien met deze kaartjes voor in de lunchbox van uitgeverij Deltas

Kaartjes voor in de broodtrommel

Hoe leuk is het wanneer je kind zijn boterhamtrommel opent en daarin een leuk kaartje vindt met een boodschap. De kaartjes hebben verschillende kleuren en illustraties en op de achterkant kun je nog een persoonlijke boodschap schrijven. Er zitten allerlei kaartjes tussen. De een heeft een raadseltje of een succes wens voor een toets, de ander een leuk raadseltje. Ook zijn er kaartjes met wat eten we vanavond of wie komt je straks ophalen. Ook al ben je er dan niet op school en tussen de middag, zo kun je je kind toch nog even laten weten dat je aan hem/haar denkt.

 

Uiteraard hebben we deze kaartjes getest. Zo gaf ik de meiden allebei een kaartje mee. Anne had een kaartje mee met een raadseltje. Dat vond ze erg leuk en ze wist het raadseltje ’s avonds nog en vertelde het enthousiast. Emma kreeg een kaartje met de reminder dat de schoolfotograaf die dag kwam: Zeg Cheese! Ook Emma vond het erg leuk zo’n kaartje tijdens de lunch. Ik denk ook zeker dat ik de kaartjes vaker mee ga geven. Wat ik wel jammer vind, is dat de kaartjes van karton zijn en bijvoorbeeld niet gelamineerd of geplastificeerd. Zo kun je ze eigenlijk maar een keer gebruiken, want ze worden toch een beetje smoezelig in de broodtrommel. Hergebruiken was nog leuker geweest.

IMG_20190404_074503_2

 

Het doosje met 50 vrolijke kaarten om mee te geven in de lunchbox van je kind is van van uitgeverij Deltas en kost € 15,95. Het is vanaf 19 april verkrijgbaar in de boekhandel en online, bijvoorbeeld bij bol.com. ISBN: 9789044753424

Dit is een gesponsorde post, voor meer informatie, zie de disclaimer.

 

 

 

Volg BlogsbyIngrid ook op social media:

instagram-1581266_1920facebook-icon-preview-1-400x400

 

 

 

 

6 gedachten over “Een kaartje voor in de lunchbox!

  1. Ik volg iemand op Instagram die stopt ook altijd een briefje in de lunchbox met sommetjes, raadsels etc. Zo leuk, ik wist niet dat dat een ‘ding’ was tegenwoordig.

  2. Inderdaad jammer dat je ze niet kunt hergebruiken, maar het idee is wel heel erg leuk en zal menig kind ook leuk vinden om in zijn of haar broodtrommel terug te vinden.

  3. Ik kende het natuurlijk al van ‘Broodtrommelliefde’ en ‘Eet smakelijk Broodtrommelkaartjes’. Een mooi concept dat net even het verschil maakt als je kindje het broodtrommeltje opent en er een lieve of bemoedigende boodschap aantreft.

Geef een reactie