Een mooi overhemd voor Vaderdag

Deze keer weer eens iets leuks voor manlief. De zomer komt er aan en wat is er dan leuker dan een vrolijk ’s zomers overhemd? Ik hou wel van een leuk printje, zo lang het niet te druk of excentriek is. En ook mijn man houdt wel van een leuk motiefje in plaats van het standaard streepje of stipje. Hij kreeg een mooi overhemd van Profuomo, verkrijgbaar bij overhemden.com.

Een mooi overhemd

Ik hou wel van een mooi overhemd. Zeker een casual overhemd met een leuke print. Wel moet de kwaliteit en de pasvorm goed zijn. De mouwen moeten niet te lang of te kort zijn. En ook de lengte van het overhemd zelf moet goed zijn. Daarnaast hou ik wel van slim fit modellen, die mooi aansluiten maar niet te strak zijn. En als het ook nog een mooie kwaliteit stof is die makkelijk te strijken is, ben ik helemaal blij. Want strijken is nu eenmaal niet mijn hobby.

We ontvingen dit mooie overhemd van Profuomo. Het hemd is van 100% katoen met een twill weving. Een twill weving is te herkennen aan de diagonale lijnen en zorgt ervoor dat de stof zeer duurzaam wordt. Dit overhemd heeft daarnaast een cutaway boord, een weggesneden kraag. De boord valt volledig weg en dat wordt gezien als modern en stijlvol.

Het overhemd heeft een slim fit pasvorm, dus licht getailleerd. En heel belangrijk (voor mij dan), het overhemd easy iron. De print is erg leuk. Rustig omdat het maar twee kleuren zijn, maar toch modern en weer eens wat anders. Wij vinden het een mooi en leuk overhemd dat mooi staat en volgens mijn man ook lekker zit! 

Overhemden.com

Overhemden.com is een mooie en overzichtelijke site waar je makkelijk zoekt naar het perfecte overhemd voor jou (of je man). Je kunt namelijk zoeken op model, boordtype, weving, (boord)maat en nog veel meer. En het leuke is, niet alleen voor heren overhemden kun je bij ze terecht, maar ook voor dames want ik zag ook een categorie dames!. Daar ga ik ook nog eens tussen kijken!

Dit is een gesponsorde post, voor meer informatie, zie de disclaimer.

Geef een reactie