Een weekendje Lommerbergen

Afgelopen weekend besloten we vrij impulsief om een weekendje weg te gaan. We besloten in de buurt van mijn ouders naar Landal de Lommerbergen in Reuver (Midden-Limburg) te gaan. We zijn daar al eerder geweest en inmiddels zijn de bungalows en het zwembad vernieuwd. In deze blog lees je wat we allemaal gedaan hebben dit weekend.

Landal de Lommerbergen

Landal de Lommerbergen ligt in Reuver (Midden-Limburg) vlakbij Roermond en Venlo. Het is een leuk park waar je veel kunt doen. Door de corona maatregelen was helaas niet alles geopend. Zo kon je niet uit eten, maar wel eten afhalen. Het winkeltje was geopend en het belangrijkste voor de meiden: het zwembad was geopend.

De bungalow

De bungalows op Landal de Lommerbergen zijn vernieuwd. Aan de buitenkant ziet het er misschien nog een beetje oud of ouderwets uit, maar de binnenkant is echt mooi. Wij hadden een 6-persoons bungalow 6C. Deze bungalow had maar liefst vier slaapkamers. Een beetje overdreven met ons viertjes, maar we houden wel van een lekker ruim huisje. We hadden een badkamer met bad met douche, een toilet een mooie wastafel met meubel. En nog een apart toilet in de gang. Daarnaast hadden we een mooie, uitgebreide keuken met onder andere een vaatwasser en een ruime kamer met tv.

Waterpret in het zwemparadijs van Landal de Lommerbergen

Het zwembad in Landal de Lommerbergen is erg leuk. We kenden het al van eerdere bezoeken, maar de nieuwe glijbanen nog niet. Het zwembad heeft een leuk, apart peuter gedeelte voor de allerkleinsten, een Kids Junglebad, een golfslagbad en drie super leuke glijbanen. Voor jong en oud dus genoeg te doen. Onze meiden vonden het zwemmen heerlijk. Door de corona maatregelen konden we niet onbeperkt zwemmen, maar moesten we een tijdsblok reserveren, maar dit werkte prima. Helaas was de zwembad bar dicht door de coronamaatregelen. Maar ondanks dat hebben de meiden genoten. Eindelijk weer zwemmen, lekker van de glijbanen en genieten van de golven.

Het park – Landal de Lommerbergen

Het park is autoluw en er is van alles te doen buiten. Zo is er het Avontureneiland, waar je heerlijk buiten kunt spelen en het recreatiestrand, leuk voor wanneer het wat warmer is. Ook kun je een potje mini golf doen of ga je naar de kinderboerderij, moestuin of vlindertuin. Onze meiden hebben heerlijk gespeeld op het avontureneiland. Ook hebben ze even gekeken bij de kinderboerderij. Deze was helaas door de coronamaatregelen gesloten, maar toch konden we een varken en een pauw zien.

Ons weekendje Lommerbergen

We hebben een heerlijk weekend gehad. We vertrokken vrijdagmiddag na school en kwamen tegen het eind van de middag aan op het park. Even inchecken en de bungalow bekijken, bedden opmaken en toen gingen we naar mijn ouders waar we lekker gegeten hebben.

Blogsbyingrid Shoppen Outlet Roermond Nik & Nik

Zaterdag ochtend hadden we van 10 tot 12 gereserveerd om te kunnen zwemmen. Dat was heerlijk. Daarna zijn we lekker bij opa en oma gaan lunchen. Na de lunch zijn we samen naar Designer Outlet Roermond gegaan om lekker te shoppen voor de kids. En ’s avonds hebben we lekkere sushi besteld. En met wat lekkers op de bank keken we ’s avonds in de bungalow samen Wie is de Mol. Ook zondagochtend zijn we weer lekker gaan zwemmen. Daarna zijn we weer lekker bij opa en oma gaan lunchen. Na de lunch bleven de meiden nog even bij opa en oma en gingen wij nog even met zijn tweetjes naar Designer Outlet Roermond om lekker te shoppen voor onszelf. Zondagavond kwamen we weer thuis en sloten we het weekend af met wat lekkers van McDonalds.

Landal de Lommerbergen is een leuk park en we hadden een mooie bungalow. We komen er vast nog wel een keer.

Geef een reactie