Fashion – Leuke laarsjes voor de herfst/winter

Schoenen. Als vrouw kun je er nooit genoeg hebben! Zelf loop ik graag op sneakers of (niet te hoge) hakken. Schoenen moeten vooral comfortabel zitten en ik moet er lekker op kunnen lopen. Daarnaast vind ik het belangrijk dat ze stevig zijn en goede ondersteuning bieden. En niet onbelangrijk, ze moeten er natuurlijk leuk uitzien! Op de site van Omoda heb je ruim keuze in laarsjes. Ik ben er dan ook eens even goed voor gaan zitten en heb voor mezelf een paar leuke enkellaarsjes uitgekozen

Laarsjes

Zoals gezegd, draag ik graag laarsjes. Vaak zijn het laarsjes met een kleine hak en verder redelijk eenvoudig. En meestal in neutrale kleuren zoals donkerblauw, camel of zwart, want dat combineert zo makkelijk. Nu wilde ik een keer wat anders. Dus nam ik een kijkje tussen de veterboots. En dan niet de (stoere) zwarte die je veel ziet, maar iets anders. En zo kwam ik op deze gave bronzen veterboots van Fred de la Bretoniere (€ 219,95).

Deze metallic, bronzen veterboot van Fred de la Bretoniere is uitgevoerd in geprint, metallic leer waardoor ze een opvallende uitstaling krijgen. Dus echt iets anders dan de standaard effen laarsjes die ik meestal koop. Een ander leuk detail van deze laarsjes is, dat er ook een ritssluiting aan de buitenkant zit. Dat vind ik zelf vooral makkelijk bij het aan- en uittrekken. De laarsjes zijn ideaal te combineren want ze staan super mooi onder zwart, maar ook onder een jeans. Ook qua onderhoud zijn ze makkelijk. Je kunt ze het beste regelmatig behandelen met water- en vuilafstotende spray.

Ik ben echt superblij met mijn nieuwe laarsjes. Ze zitten lekker en vallen goed op maat. Ze zijn van echt leer en geven goede steun. En de kleur is echt een keer wat anders. Ik vond het best lastig om een keer niet voor standaard zwart of donkerblauw te kiezen, maar ben heel blij dat ik dat toch gedaan heb. Deze bronzen kleur past helemaal bij de herfst.

Dit is een gesponsorde post, voor meer informatie, zie de disclaimer.

10 gedachten over “Fashion – Leuke laarsjes voor de herfst/winter

Geef een reactie