Een moment van rust – Kleurboek van PaperStore

In deze Corona tijd ben ik af en toe best wat onrustig. Want wat ga je doen? Je kunt niet zoveel er op uit, dus moet je je thuis vermaken. En zeker met slecht weer is dat soms een uitdaging. Ik ben weer begonnen met legpuzzels maken, maar heb nu ook iets nieuws gevonden: kleuren. En met dit leuke kleurboek van PaperStore kom je lekker tot rust.

Een moment van rust – Kleurboek

Even lekker een momentje voor jezelf. Even ontspannen kleuren. Nergens aan denken, maar lekker kleuren. In dit kleurboek staan mooie tekeningen om in te kleuren. De een met wat meer detail dan de ander. Net waar je zin in hebt. Naast elke tekening staat een mooi citaat. Om even bij stil te staan en je door laten te inspireren.

Kleur de tekeningen in met je favoriete kleuren. Doordat het kleurboek dik, kwaliteitsvol papier heeft, hoef je niet bang te zijn dat kleuren doordrukken. Het kleurboek is in een mooi gebonden uitvoering met leeslint, zodat je weet waar je aan het kleuren was en elastiek om het kleurboek netjes dicht op te bergen.

Waar te koop

Dit leuke kleurboek van Paperstore kost € 14,95 en is verkrijgbaar in de boekhandel en online, bijvoorbeeld bij bol.com. ISBN: 9789044754469. Naast dit kleurboek zijn er ook nog de kleurboeken Happiness en Animal Kingdom

Dit is een gesponsorde post en bevat affiliate links, voor meer informatie, zie de disclaimer.

3 gedachten over “Een moment van rust – Kleurboek van PaperStore

  1. Pingback:   Blogsbyingrid  |   Magical Forest – Kleurboek van PaperStoreBlogsbyingrid

  2. Pingback:   Blogsbyingrid  |   Creative Coloring | Natuur kleurboek voor volwassenenBlogsbyingrid

Geef een reactie