Creative Coloring | Natuur kleurboek voor volwassenen

Ken je die kleurboeken van vroeger nog? Kleuren op nummer. Als kind vond ik dat al leuk. Elk nummer heeft een eigen kleur en door de tekening goed en mooi in te kleuren zie je welk kunstwerk tevoorschijn komt. Zo’n kleurboek is er ook voor volwassenen. Met dit leuke kleurboek van Uitgeverij Deltas kom je lekker tot rust.

Lees ook: Een moment van rust – Kleurboek

Creative Coloring | Natuur kleurboek voor volwassenen

Even lekker een momentje voor jezelf. Nergens aan hoeven denken, ontsnappen aan de drukte van alle dag en lekker ontspannen kleuren. In dit kleurboek staan mooie tekeningen in het thema natuurlandschappen om in te kleuren. Op de linker pagina staat steeds een mooie quote en op rechter pagina een mooie tekening om in te kleuren. De tekeningen hebben lekker veel detail en met kleuren is aangegeven welke vakjes welke kleur nodig hebben, zodat je nauwkeurig en geconcentreerd kunt kleuren. Juist zodat je gedachten niet afdwalen maar je heerlijk ontspannen kunt kleuren.

Lees ook: Magical Forest – Kleurboek van PaperStore

Blogsbyingrid - natuur kleurboek voor volwassenen

Dit leuke kleurboek heeft 24 super mooie kleurplaten van bossen, tropische jungles en indrukwekkende berggebieden. Achterin staan de modellen van de kleurplaten. Je kunt dus stiekem spieken wat je aan het kleuren bent.

Waar te koop

Dit leuke kleurboek van uitgeverij Deltas kost € 15,95 en is verkrijgbaar in de boekhandel en online, bijvoorbeeld bij bol.com. ISBN: 9789044759365.

Dit is een gesponsorde post en bevat affiliate links, voor meer informatie, zie de disclaimer.

Geef een reactie