Magical Forest – Kleurboek van PaperStore

Heb jij ook dat je je af en toe verveelt? Zeker in deze Corona tijd. Je kunt er niet zoveel op uit, dus moet je je thuis vermaken. Ik maak regelmatig legpuzzels, maar heb ook het kleuren ontdekt. En met dit leuke kleurboekje van PaperStore kom je lekker tot rust.

Lees ook: Een moment van rust – Kleurboek

Magical Forest – Kleurboek

Magical Forest - Kleurboek

Even lekker een momentje voor jezelf. Nergens aan hoeven denken, maar lekker ontspannen kleuren. In dit kleurboek staan mooie tekeningen in het thema magical forest om in te kleuren. Op de linker pagina staat steeds een mooie quote in het thema natuur en op re rechter pagina een mooie tekening om in te kleuren. De tekeningen hebben lekker veel detail zodat je nauwkeurig en geconcentreerd kunt kleuren. Juist zodat je gedachten niet afdwalen maar je heerlijk ontspannen kunt kleuren.

Magical Forest - Kleurboek

Dit leuke kleurboekje heeft meer dan 100 pagina’s dus een heleboel kleurplezier. Het kleurboek is een mooi gebonden uitvoering met leeslint, zodat je weet waar je aan het kleuren bent. En het heeft een elastiek om het kleurboek netjes dicht op te bergen. Het is een klein en handig formaat kleurboekje zodat je het makkelijk kunt meenemen in je tas.

Waar te koop

Dit leuke kleurboek van Paperstore kost € 10,95 en is verkrijgbaar in de boekhandel en online, bijvoorbeeld bij bol.com. ISBN: 9789044758887.

Dit is een gesponsorde post en bevat affiliate links, voor meer informatie, zie de disclaimer.

5 gedachten over “Magical Forest – Kleurboek van PaperStore

  1. Heerlijk! Ik heb zo iets dergelijks aan het begin van de eerste lockdown gekocht. Een ‘samenkleurboek’. Mijn dochtertje en ik kleuren dan samen in. Zij de tekening aan de ene kant en ik die van de andere kant. Heel rustgevend.

Geef een reactie