Rekenpuzzels voor (toekomstige) slimmeriken

Educatieve (doe)boeken vind ik altijd leuk. Zelf heb ik rekenen en wiskunde altijd erg leuk gevonden. Dit boekje met rekenpuzzels voor toekomstige slimmeriken leek me dan ook erg leuk voor kinderen. Het boekje staat boordevol verschillende rekenpuzzels en is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 7 jaar.

Rekenpuzzels voor (toekomstige) slimmeriken

Zelf ben ik ook wel een puzzelfan. Soms is het gewoon lekker om even met een puzzelboekje te gaan zitten en je hersens aan het werk te zetten. En niet alleen voor volwassenen is dit leuk. Ook voor kinderen is puzzelen een leuke bezigheid. En het is nog leerzaam ook!

In dit leuke puzzelboekje van uitgeverij Deltas staan allemaal verschillende soorten rekenpuzzels. Soms gaat het om getallen, dan weer over tijd, vormen, geld of leeftijden. Maar alles heeft te maken met rekenen. Ook zijn veel puzzels erg vrolijk omdat er leuke figuurtjes of dieren in voorkomen. Zo wordt rekenen nog leuker.

Rekenpuzzels voor (toekomstige) slimmeriken is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 7 jaar. In het boekje staan maar liefst 74 verschillende puzzels en uiteraard staan de oplossingen achterin.

Waar te koop?

Dit leuke rekenboekje van uitgeverij de Deltas kost € 9,95 en is verkrijgbaar in de boekhandel en online, bijvoorbeeld bij bookspot. ISBN: 9789044760439.

Geef een reactie