Lezen: 100% Coco Tokyo

100% Coco. Ik schreef al eerder over boeken van 100% Coco. En samen met de meiden keken we de film 100% Coco. Een film uit 2017 die gaat over het meisje Coco dat voor het eerst naar de middelbare school gaat en daar een beetje buiten de boot valt. Onze meiden vonden de film super leuk, dus toen we erachter kwamen dat er ook boeken van zijn, zijn we fan. En na Parijs, New York en Berlijn, gaat Coco nu naar Tokyo!

 

Lees ook: 100% Coco Berlin en 100% Coco New York filmeditie

100% Coco

100%CocoIn mijn eerdere blogs kon je al lezen over Coco. Coco heeft een  modeblog: The Style Tiger. In het eerste deel wordt haar modeblog een hit, maar niemand vermoedt dat Coco de Style Tiger is. Nadat bekend wordt dat Coco de Style Tiger is, volgen avonturen in Parijs, New York en Berlijn. En nu is in het vijfde deel Tokyo aan de beurt. Het boek is te lezen als vervolg op de eerdere delen, maar is ook prima los te lezen.

 

100% Coco Tokyo

Coco gaat naar Japan om mee te doen aan The Big Kawaii Show. In deze tv-show strijden vijf kandidaten om wie de schattigste outfit kan maken. Samen met Colette , haar nieuwe fashion friend, duikt Coco in de wereld van kimono’s, unicorns, Harajuku Girls en natuurlijk Sushi. Al snel heeft ze een crush op de Japanse Yuki. Maar Bruno was toch haar grote liefde?

Het boek

100% Coco Tokyo is, net als de andere Coco boeken, een dik boek van bijna 300 pagina’s. De letters zijn van prima grootte en door het gebruik van tekeningetjes, kleur (knalroze) en de de dagboek vorm (dus vanuit de ik-vorm), leest het makkelijk weg. Het boek is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 11 jaar. Het is een heel leuk boek voor jonge meiden en helemaal van deze tijd met mode, vloggen en appen. Maar er zit ook moraal in. Namelijk dat je jezelf mag zijn. 

Waar te koop

Enthousiast? Dit boek van uitgeverij De Fontein kost € 15,99 en is verkrijgbaar in de boekhandel en online, bijvoorbeeld bij Boekenwereld.com of Bol.com. ISBN: 9789026151545

Dit is een gesponsorde post en bevat affiliate links, voor meer informatie, zie de disclaimer.

Geef een reactie