Foopla FlipPhoto

IMG_20190310_103921_7Je kent het wel van instagram: het boomerang effect. En hoe leuk is het om een echte FlipPhoto te hebben. Bij Foopla kun je dit bestellen! Zo ontzettend leuk! Er zijn natuurlijk heel veel originele ideeën te bedenken om een FlipPhoto te maken. Ik heb er een van de meiden laten maken. Een foto van gewoon leuk geposeerd naarIMG_20190310_105126_4 gekke bekken trekken. En jij kunt een FlipPhoto bestellen met korting! Lees gauw verder:

FlipPhoto

FlipPhoto is een uniek product dat leuk is om te krijgen, maar zeker ook om te geven. Je kunt een FlipPhoto maken voor een speciaal moment zoals het vertellen dat je zwanger bent (foto van jou en je partner veranderen naar echofoto) of dat je gaat samenwonen (foto van jullie samen veranderen naar foto samen voor een nieuw huis). Maar ook leuk is een foto van je kind vroeger en nu. Of van jezelf en je partner in het begin van je relatie en nu. Met de meiden maakte ik eerst een gewone foto en daarna een foto met gekke bekken en het effect is super leuk! Kijk hieronder mee:

Korting

Als kennismaking met Foopla mag ik jullie een actiekorting aanbieden van 40% op een FlipPhoto 15 x 10 cm (normaal € 24,95). Deze kun je bestellen bij Foopla met de actiecode: blogsbyingrid. Het werkt heel makkelijk. Je kiest het formaat en de stand van de foto (liggend/staand/vierkant). Vervolgens kun je de twee foto’s uploaden en de bestelling afronden en binnen een paar dagen heb je je FlipPhoto in huis!

Dit is een gesponsorde post, voor meer informatie, zie de disclaimer.

 

9 gedachten over “Foopla FlipPhoto

  1. Dacht even van “oei, weeral foto’s…” maar ik ben toch blij dat ik doorgelezen heb. Dit is effectief iets dat ik nog niet kende. Ga het bekijken! Binnenkort is het weer de tijd van de communiefeesten en dan kan dit eigenlijk nog wel eens van pas komen.

  2. Wat een superleuk idee/concept! Inderdaad een soort boomerang effect van Instagram, maar dan in real life.

Geef een reactie