Foto album maken van onze mini vakantie naar Disneyland Parijs

20190426_0813518865870424003165456.jpg

Wat is er nou leuker dan een foto album maken? We maken tegenwoordig vaak en veel foto’s. Ik tenminste wel. En met je mobiel heb je ook zo een mooie foto gemaakt. Toch lukt het me niet om van al die mooie momenten een album voor de meiden te maken. Terwijl ik dat toch echt het leukste vind: bladeren in een foto album en herinneringen ophalen. Dus probeer ik van vakantie en bijzondere gelegenheden (zoals Annes communie vorig jaar) een fotoalbum te maken. Zo gingen we laatst een aantal dagen naar Disneyland Parijs en maakte ik voor de meiden daar een fotoalbum van.

Aan de slag

Hoe ga ik dat fotoboek maken? Op de website van het fotoalbum kan dat heel makkelijk. Eest kies je het soort foto album. Ik koos voor een album met hardcover zodat het lang mooi blijft en ik koos voor de staande versie. Vervolgens kun je een offline versie downloaden of online en aan de slag gaan. Ik koos voor de offline versie zodat ik lekker op mijn laptop aan de slag kon. Na het selecteren van je foto’s kun je het album gaan indelen. Je kunt per pagina bepalen hoeveel foto’s en met welk formaat en stand er op komen te staan. Zo kun je de ene keer een pagina met slechts een foto kiezen en de andere keer een pagina met meerdere foto’s van verschillende formaten.

Effecten

Daarnaast kun je leuke effecten toevoegen. Je kunt bijvoorbeeld tekst toevoegen. Maar je kunt ook de achtergrond een kleur of patroon geven. Of je geeft een foto een mooi kader of omlijsting. Zo koos ik bij Goofy voor geel met oranje kaders en bij Mickey Mouse voor een rode en rood-zwarte achtergrond. Ook leuk was het om het Disney kasteel met een mooie gouden lijst en de meiden op een steiger houten achtergrond te plaatsen. Zie hieronder een aantal voorbeelden.

Nadat je alle foto’s in je album geplaatst hebt en klaar bent met het toevoegen van tekst en effecten, kun je je album controleren, uploaden en bestellen. Het duurt ongeveer een week (afhankelijk van welk product je gekozen hebt) totdat je je album in huis hebt.

hetfotoalbum-nl-h56.png

Ik koos voor een XL (24×33 cm) staand hardcover album. Dit album heb je al vanaf 18 euro en is inclusief 18 pagina’s en uit te breiden tot 200 pagina’s (0,30 euro per extra pagina). Alle informatie en (meer)prijzen voor bijvoorbeeld hoogglans vind je op de website van het fotoalbum.

Ik ben super blij met onze foto albums. Een mooie herinnering voor de meiden van hun eerste keer naar Disneyland Parijs.

Dit is een gesponsorde post, voor meer informatie, zie de disclaimer.

Volg BlogsbyIngrid ook op social media:

instagram-1581266_1920

facebook-icon-preview-1-400x400

9 gedachten over “Foto album maken van onze mini vakantie naar Disneyland Parijs

  1. Super leuk om albums te maken, geeft ook een mooie blijvende herinnering! Disneyland is natuurlijk helemaal magisch om vast te leggen voor de kinderen! Fijn dat je het zo in alle rust kunt maken en dat het toch best snel thuis is!

  2. Leuk gemaakt. Ik heb hier nog een berg foto’s op mijn nas maar de tijd ontbreekt een beetje. Ik doe er namelijk wel 2 a 3 uur over om 1 album te maken. Echt iets voor op een zondagmiddag ofzo.

  3. Wat ziet dat er leuk uit. Op hetfotoalbum heb je echt hele leuke albums. Wij hebben er ook een samenwerking mee gehad.

Geef een reactie