Mama je bent de allerliefste

18211_Mama_je_bent_de_allerliefste_COVER_DUTCH.indd

Soms kom je een leuk boekje tegen. Niet een leesboek waar je eens lekker voor gaat zitten, maar een leuk boekje om te hebben en soms eens in te lezen. Zoals dit leuke kleine boekje van uitgeverij Deltas: Mama – je bent de allerliefste. Het boekje is leuk om te geven (Moederdag tip) of te krijgen en staat vol leuke en lieve uitspraken en quotes van bekende en minder bekende personen.

 

 

Moeder zijn is de best betaalde baan. Het salaris is pure liefde

 

Dit leuke hardcover boekje is klein van formaat (14,7 x 10,9 cm) en daardoor makkelijk mee te nemen. Het boekje telt ongeveer 160 pagina’s en op elke bladzijde staat een mooie uitspraak over het moederschap. Zoals leuke uitspraken van Oprah Winfrey, Lady Gaga, Emma Watson, Michael Jordan en Robin Williams. Maar ook van minder bekende personen. De ene uitspraak is juist heel herkenbaar, de andere quote tovert een glimlach op je gezicht.

 

Moeder zijn2

Het is een leuk boekje om af en toe door te bladeren en de mooie en soms grappige citaten te lezen. Het is vaak heel herkenbaar en daardoor super leuk om te lezen en bij stil te staan. Het is een leuk cadeau om je eigen moeder te geven, maar natuurlijk ook super leuk om te krijgen! Een goede tip voor Moederdag dus!

 

Het boekje van Deltas kost € 12,95 en is verkrijgbaar in de boekhandel en online, bijvoorbeeld bij Bol.com. ISBN: 9789044753608

Dit is een gesponsorde post en bevat affiliate links, voor meer informatie, zie de disclaimer.

Volg BlogsbyIngrid ook op social media:

instagram-1581266_1920facebook-icon-preview-1-400x400

 

 

11 gedachten over “Mama je bent de allerliefste

 1. ik moet heel eerlijk bekennen dat ik dit soort boekjes nooit lees en ook niet heb. ik vind het een beetje zonde van mijn geld, omdat ik er toch nooit in kijk

 2. Wat een leuke tip voor moederdag!
  Ik heb een aantal van dit soort boekjes (alhoewel in een ander genre) en ik heb er af en toe eentje open staan op een boekenplankje. Als ik er dan langs loop zie ik een grappig tekstje.

 3. Leuk, zelf ben ik een mama zonder kind
  Maakt het ebst pijnlijk…. alles rond moederdag…

  kan jij niet aan doen, neem ik je niets in kwalijk. het is leuk zo een boekje…. sowieso
  Vroeger gaf ik mijn eigen moeder ook weleens zoiets, nu kies ik meer voor de belevingscadeau’s

 4. Pingback:   Blogsbyingrid  |   Tips voor een Moederdag cadeauBlogsbyingrid

 5. Pingback:   Blogsbyingrid  |   Cadeau tips voor Moederdag voor minder dan € 10Blogsbyingrid

 6. Pingback: Cadeau tips voor MoederdagBlogsbyingrid

Geef een reactie