Cadeau tips voor Moederdag

Moederdag. Het is natuurlijk een commerciële dag, maar het blijft leuk om een klein cadeautje te geven met Moederdag. Het hoeft niet duur te zijn. Het gaat om het gebaar. In deze blog geef ik je wat leuke en lekkere Moederdag cadeau tips. Om alvast wat inspiratie op te doen.

Iets lekkers voor een verwenmomentje

Een verwen momentje voor moeder. Lekker in bad, onder de douche of een relaxt voetenbadje. Als Moederdag cadeautje kun je denken aan dit leuke doosje vol hart zeep (€ 5,95), lekker badzout (€ 5,99) of een gondeldoosje met bad bruisballen die ook in een voetenbadje gebruikt kunnen worden (€ 4,95). Daarmee kan moeder heerlijk ontspannen.

Lees ook: Moederdag Tag

Autogeurhanger

Ook erg leuk om te geven voor moeders die veel in de auto zitten, zijn deze leuke autogeurhangers (€ 4,99). Ze zijn er in verschillende vormen, teksten en geuren. Ik zag er twee die helemaal passen bij Moederdag.

Borrelen

Erg leuk vind ik dit borrelplankje van bamboe met de tekst bij jou liefste mama is het altijd genieten (€ 8,99). Leuk om zelf in te pakken in cellofaan samen met bijvoorbeeld nootjes, olijven, kaas of iets anders wat je moeder lekker vindt. Maar ook de borrel bucket (€ 2,95) is erg leuk om te vullen met allerlei lekkers.

En als je moeder van een lekker kaasje houdt, is deze kaasplank (€ 8,99 met kaasmesjes (€ 8,99 of kaasschaaf (€ 9,99) super leuk om te geven samen met haar favoriete kaasjes.

Lees ook: Mama je bent de allerliefste

Voor moeders die van wijn houden

Houdt je moeder van een wijntje? Dan is het altijd leuk om een flesje wijn te geven. Gecombineerd met dit leuke wijnglas (€ 8,99) of deze leuke wijn sokken (€ 7,95) is dat gegarandeerd een geslaagd cadeau!

Lees ook: Tips voor een Moederdag cadeau

Thee voor de liefste moeder

Is je moeder meer een theeleut, dan verras je haar met een mooi theeglas (€ 9,99), een theezeef (€ 5,99) en uiteraard lekkere thee (€ 4,95). Zo kan ze genieten van haar eigen kopje thee.

Waar je moeder ook van houdt, een klein, niet te duur, maar wel super lief cadeautje is zo gekocht. Neem eens een kijkje op de site van Carnavalsland. Want naast heel veel carnavals- en andere feestkleding en accessoires, hebben zij ook super leuke (en niet te dure) cadeautjes. Voor moeders bijvoorbeeld nog leuke mokken, toilettasjes en ovenwanten.

Wat mijn moeder dit jaar krijgt, blijft nog even een verassing. Ze leest namelijk ook mijn blog.

Geef een reactie