Moederdag Tag

mothers-day-3312770_1920Moederdag wordt in maar liefst 43 landen gevierd, waaronder Nederland. Ieder jaar op de tweede zondag in mei is het zover. Deze jaarlijks terugkerende dag is om alle wensmama’s, toekomstige mama’s, mama’s, bonusmama’s en grootmama’s in het zonnetje te zetten. In het teken van Moederdag bedacht Sandra de Moederdag Tag 2018. Hier lees je mijn antwoorden:

1 ♥ Hoe oud was je toen je voor het eerst mama werd?

In november 2010 is Anne geboren en werd ik voor het eerst mama. Twee maanden later werd ik 31. Ik was dus nog net 30 bij de geboorte van onze oudste dochter.

2 ♥ Beschrijf je eerste Moederdag als kersverse mama.

Anne had op de kinderopvang wat leuks geknutseld en dat was de eerste Moederdag. Ik had geen cadeau van mijn man. Dat vond ik ook geen probleem. Ik vind dat dat ook niet hoeft en zoals hij zegt: “je bent mijn moeder niet”.

3 ♥ Wat is het mooiste moederdagcadeau in jouw ogen? En wat moet je nooit geven op Moederdag?

day-686665_1920De allermooiste cadeaus vind ik een de knutsels van mijn dochters. En nu ze wat ouder zijn en een ontbijtje maken op Moederdag, dat vind ik ook erg leuk. Wat je op zo een dag nooit moet geven is een praktisch cadeau. Iets wat je eigenlijk gewoon moet kopen omdat je het nodig hebt en niet cadeau moet doen zoals huishoudelijke artikelen.

4 ♥ Wat is de ultieme tip die je vaders kunt geven voor Moederdag?

Maak er iets leuks van met de kinderen. Een klein cadeautje dat je samen met ze gekocht hebt. En verwen moeders lekker op Moederdag. Laat ze lekker uitslapen, maak een lekker ontbijtje en maak er verder een leuke dag van samen.

5 ♥ Ben jij of je partner wel eens vergeten een moederdagcadeau te kopen? Hoe heb je het opgelost?

Nee dat is gelukkig nog niet voorgekomen.

6 ♥ Wat is je meest dierbare herinnering met je moeder?

Er zijn zoveel dierbare herinneringen met mijn moeder en gelukkig maken we nog steeds nieuwe herinneringen. Het mooiste vind ik dat we gewoon leuke dingen kunnen doen samen. Samen shoppen of een dagje uit met de kinderen.

7 ♥ Het leukste of meest bijzondere cadeau die ik op Moederdag kreeg/gaf was….

Ik probeerde altijd iets leuks voor mijn moeder te kopen. Soms was het iets lekkers voor in bad, maar het kon ook iets leuks voor in huis zijn. Het mooiste is waar je zelf over nagedacht hebt en speciaal voor haar gekocht hebt. Dat je er tijd en aandacht aan besteed hebt.

8 ♥ Hoe zou je later herinnerd willen worden?

Ik hoop dat mijn dochters zich mij herinneren als een moeder die hard werkt en druk is met ons eigen bedrijf, maar ook genoeg tijd heeft om er voor ze te zijn. Dat ze een goede thuisbasis hebben en alles thuis kunnen bespreken.

Wil je de Moederdag Tag overnemen? Super leuk. Vergeet niet Sandra erin te taggen; zij heeft de tag immers bedacht.roses-208980_1920

12 gedachten over “Moederdag Tag

  1. Leuke tag! Mijn man zegt ook altijd dat ik zien moeder niet ben. En dat klopt helemaal. Ik vind de zelfgemaakte cadeautjes van de kids trouwens veel waardevoller dan iets uit een winkel

  2. Leuke tag! Ga ik misschien overnemen. Klein weetje: van de 43 landen is België er ook 1, dus gans België viert Moederdag, behalve ik Antwerpen, daar vieren ze dit op 15 augustus…

  3. Pingback:   Blogsbyingrid  |   Tips voor een Moederdag cadeauBlogsbyingrid

  4. Pingback:   Blogsbyingrid  |   Cadeau tips voor Moederdag voor minder dan € 10Blogsbyingrid

  5. Pingback: Cadeau tips voor MoederdagBlogsbyingrid

Geef een reactie