Tips voor een Moederdag cadeau

Moederdag. Eigenlijk doen we al jaren niet echt meer aan Moederdag voor mijn (schoon)moeder. Meestal wel een klein cadeautje of bloemetje. En met Corona is het allemaal wat lastiger. Mijn eigen moeder woont niet in de buurt, dus wilde ik in Corona tijd deze Moederdag graag iets verzenden. Eerder had ik al eens een bosje bloemen of lekkere chocolade verstuurd, maar nu wilde ik wat anders. In deze blog wat tips voor leuke Moederdagcadeaus.

Ballon versturen

Wil je een leuke ballon gevuld met helium versturen? Dan zijn er ook leuke ballonnen voor Moederdag verkrijgbaar. Zoals bijvoorbeeld deze folieballon Super Mama, of een ballon met een knuffel op afstand (€ 15,65 inclusief helium, een ballongewichtje, een kaartje en verzendkosten).

Lees ook: Moederdag Tag

Borrelplankje

Super leuk vind ik dit borrelplankje van bamboe met de tekst bij jou liefste mama is het altijd genieten (€ 6,95). Leuk om zelf in cellofaan in te pakken met bijvoorbeeld nootjes of kaas of iets anders wat je moeder lekker vindt.

Lees ook: Mama je bent de allerliefste

Droogbloemen

droogbloemen

Naast een blosje bloemen of een leuke (tuin)plant kun je ook kiezen voor droogbloemen. Tegenwoordig weer helemaal hip. Je kunt ze zelfs als brievenbuspakketje bestellen (€ 21,90 inclusief kaartje en verzenden). Maar je kunt de droogbloemen ook bestellen op een voetstuk van keramiek (€ 31,90 inclusief kaartje en verzenden)

Wijn

Houdt je moeder van wijn. Dan is het altijd leuk om een flesje wijn te geven. Gecombineerd met dit leuke wijnglas (€ 6,95) is dat gegarandeerd een geslaagd cadeau!

Chocolade

Al vaker heb ik lekkere chocolade opgestuurd. De ene keer lekkere bonbons, de andere keer Happy Truffels, maar ook chocolade van de plaatselijke chocolaterie.

Wat mijn moeder dit jaar krijgt, blijft nog even een verassing. Ze leest namelijk ook mijn blog.

2 gedachten over “Tips voor een Moederdag cadeau

  1. Pingback:   Blogsbyingrid  |   Cadeau tips voor Moederdag voor minder dan € 10Blogsbyingrid

  2. Pingback: Cadeau tips voor MoederdagBlogsbyingrid

Geef een reactie