Foto’s in organische vormen aan de muur

Blogsbyingrid Tijger in organische vorm

Ik hou wel van af en toe wat nieuws aan de muur. Ook voor op de kamers van de meiden. Emma heeft nog een echte meisjeskamer met twee roze muren. Annes kamer is wat stoerder met twee gele muren. Daarbij houdt Anne van tijgers en heeft ze bijvoorbeeld ook een tijger dekbed en eigen diamond painting aan de muur hangen van een tijger. Het was weer tijd voor iets nieuws en deze keer kozen we voor organische vormen aan de wand.

Foto’s in organische vormen aan de muur

Eerst moest natuurlijk even bedacht worden wat er aan de muur zou komen te hangen. Bij Fotocadeau kun je je eigen foto’s in een organische vorm laten maken of een foto uit hun eigen collectie kiezen. Wij kozen voor beiden. Voor Emma kozen we een foto van haar konijn en voor Anne een foto van een tijger.

Het bestellen van een foto in organische vorm bij Fotocadeau is echt heel makkelijk. Eerst bepaal je natuurlijk welke foto je wilt gebruiken. Kies dan zelf een favoriete organische vorm bij Fotocadeau. Er is keuze uit meerdere vormen en zo kun je kiezen wat het beste bij jouw interieur of juist bij jouw foto past. Wij vonden dat deze vorm het beste paste bij de foto van Emma’s konijn. Bij de organische vormen uit de collectie van Fotocadeau kun je uit verschillende thema’s kiezen. Wij kozen voor een tijger uit het thema dieren. De tijger knalt echt lekker van de gele muur op Annes kamer. Staat geweldig mooi. De meiden zijn heel blij met hun nieuwe foto’s aan de muur.

Foto’s in verschillende vormen

Naast verschillende organische vormen kun je ook kiezen voor ovale schilderijen. Bij Fotocadeau vind je een ovaal schilderij met veel opties. En dat maakt het kiezen van wanddecoratie zo leuk. Je kunt het helemaal persoonlijk maken en kiezen voor een eigen foto of een collectiefoto in verschillende vormen. Dan zit er dus zeker iets bij dat bij jou past. Echt een aanrader om eens even op de site te kijken voor leuke foto ideeën.

Geef een reactie