De “Wandel Fit Het Nieuwe Jaar In Challenge” 2023

Omdat december voor veel mensen vaak in het teken staat van lekker eten met de feestdagen, heeft bewegen meestal niet de eerste prioriteit. En ja, dat geldt ook voor mij. Daarom leek het me leuk om mee te doen aan een leuke challenge voor januari: De “Wandel Fit Het Nieuwe Jaar In Challenge” Want wandelen is niet alleen gezond, maar ook gewoon leuk. Doe je ook mee?

Gezond van start in het nieuwe jaar

Je kent het wel. Goede voornemens maken voor het nieuwe jaar. Afvallen, meer bewegen, gezonder leven en vooral meer genieten. Dat zijn voornemens die we vaak maken. Vaak wil je wel, maar lukt het niet of geef je snel weer op. Juist daarom vond ik deze wandelchallenge zo leuk bedacht. De hele maand januari wandeltips en oefeningen voor een gezonde start van 2023. Van 1 t/m 14 januari kun je gratis meedoen aan deze leuke wandelchallenge! Dagelijks ontvang je een nieuwe tip of opdracht in je mailbox en die jou gaat helpen om dit nieuwe jaar gezond te starten. Klinkt goed toch?!

Wandelen is leuk

Tijdens de Corona periode en de lockdowns hebben wij veel gewandeld. Soms gewoon een wandeling door de buurt, soms lekker naar het bos. Wandelen is gezond en nog gratis ook. De challenge helpt je om regelmatig wandelen vol te houden en plezier in het wandelen te hebben. Na de challenge heb je een gezonde start gemaakt van het nieuwe jaar. Ook weet je met leuke oefeningen meer uit je wandelingen te halen en weet je (en voel je) waarom wandelen zo goed voor je is. En natuurlijk ook belangrijk: na de challenge ben je enthousiast gemaakt om regelmatig te gaan wandelen.

Wandelen doe je samen

Ik wandel meestal met mijn man en de kinderen. Maar ik spreek ook regelmatig met een vriendin af om te wandelen. Gezellig wandelen en ondertussen lekker kletsen. Ook de wandelchallenge doe je samen. De wandelchallenge is er voor de beginner, maar zeker ook voor de gevorderde wandelaar. 

In een exclusieve Online Wandeltraining Community, delen alle deelnemers de oefeningen die ze hebben uitgevoerd. Ook wordt er een Live Q&A georganiseerd om al je vragen te beantwoorden. En door het delen van je activiteiten op social media, de tag @DeWandeltrainer en de hashtag #wandelfithetnieuwejaarin te gebruiken inspireer je anderen om lekker in beweging te komen.

Ik heb me aangemeld. De eerste mail zit ook al in mijn mailbox en daar ga ik mee aan de slag. De afgelopen dagen heb ik twee korte wandelingen gemaakt. Dus we zijn goed gestart!

Geef een reactie